manius Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 witam mały problem z dioda N na zbiorniku w kawasaki eliminator 125 z 1997 roku jak wymienic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekTap Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 A jesteś pewien że to wina diody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manius Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Dzieki za zainteresowanie problem rozwiazany wystarczylo wyjac diode i wlozyc ja z powtotem pÓki co dziala pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Fajnie, że działa, ale pomyśl o ortografii i interpunkcji, to będzie się dużo łatwiej czytało Twoje wypociny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 sie trzepiasz już james joyce pisał w strumieniu świadomości bez znaków przestankowych i jego twórczość uchodzi za arcydzieł a więc nie należy sprowadzać na ziemie może kolejnego wirtuoza pióra szczególnie że może połaczyć dwa wątki motocyklowy i literacki też mi przyjemnie że dioda zaczęła działać szerokiej drogi lewa w góre 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaca_k Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 LBG, trafione 100%, ha ha.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts