Michael Carlos Escobar Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Witam Panie i Panów, dołączam do Was, ponieważ planuję w tym sezonie zacząć latać. Na moje 24 urodziny chce kupić Kawe ER6 F, prawdopodobnie 2006r. Prawko na A od 6 lat w kieszeni i dopiero teraz mogę poważnie usiąść na dwa kółka Obecnie jestem zdecydowany na: Motocykl: Kawasaki ER6 F Kask: Scorpion EXO 1000 Kombinezon: TSCHUL 787 (2 częściowy) Na pierwszy strzał do wydania pieniędzy idzie: 1. Szkolenie z jazdy 2. Zakup kasku 3. Zakup Kawy 4. Bielizna termoaktywna 5. Kombinezon 6. Buty, rękawiczki Liczę na wasze komentarze, opinie i sugestie, w szczególności: z kim/ gdzie/ u kogo mogę odświeżyć swoją jazdę na motocyklu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Cześć. Jesteś z San Escobar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Carlos Escobar Posted March 27, 2018 Author Report Share Posted March 27, 2018 grzesiek_73 Jestem z San Sosnowiec 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waludi Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Siema. No tak poukładanego człowieka to tu jeszcze chyba nie było Niestety nie pomogę w kwestii dobrej szkoły z okolic Sosnowca bo znam tylko z Żor, Pionier. Prowadzi ją nasz forumowicz Brojler. Jeżeli wypad w tą stronę nie stanowi dla Ciebie problemu to polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walgav Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Witaj na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt87 Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 sos angeles:) polecam Ci sorek motocykle z tym ze nie wiem czy jeszcze prowadzi nauke jazdy jesli tak to pewnie by Cie doszkolil:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Carlos Escobar Posted March 27, 2018 Author Report Share Posted March 27, 2018 matt87 Dzięki za polecenie. Odezwę się tam pewnie niedługo tak na powyżej 10st Celcjusza Jutro kupuje Scorpiona EXO 1000 jako pierwszą rzecz, już obejrzany i wymacany. Celujemy w biało czarny ubiór Pojawiła się obawa NIE garażowania motoru. Jakaś pomoc w zakresie Sosnowiec Zagórze, ew sprawy nt OC z kradzieżą? Wasze doświadczenia Panie i Panowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 20 godzin temu, Michael Carlos Escobar napisał: grzesiek_73 Jestem z San Sosnowiec Aaaaa.... To teraz już wiem dokąd wybierał się Waszczykowski 9 godzin temu, Michael Carlos Escobar napisał: Odezwę się tam pewnie niedługo tak na powyżej 10st Celcjusza Ja bym nie był taki pewien, że to będzie "niedługo" Chodzą słuchy, że w maju będzie już tak ciepło, że będziemy w klatkach po śniegu chodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Carlos Escobar Posted March 28, 2018 Author Report Share Posted March 28, 2018 3 minuty temu, grzesiek_73 napisał: Chodzą słuchy, że w maju będzie już tak ciepło, że będziemy w klatkach po śniegu chodzić. Ja dopiero przygotowuje się, pogoda gra na moją korzyść, ale co będzie z tego sezonu później... smuteczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Godzinę temu, grzesiek_73 napisał: w klatkach Tak to jest jak się pisze z podpowiadaniem tekstu. Miało być "w klapkach" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekTap Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Siemka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomus Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Witaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts