maniura 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń Witam. dawno mnie tutaj nie byłoa szukam gościa który się bawi w tworzenie trajek lub dokładanie do datkowych kół.chodzi mi o taki wynalazek jak na zdjęciu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
palnik 4 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień Ja (może bardziej mój znajmy ) poszukuję speca , który uruchomi motocykl produkcji węgierskiej - Panonię. Najlepiej z okolic Krakowa lub Krzeszowic . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Krzysztof03 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień Chodzi o odbudowę , czy raczej o naprawę ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
palnik 4 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień jedno i drugie . Motocykl lekko pokrył się rdzą . Nie był użytkowany przez wiele lat. Podobno brakuje mu gaźnika ( tak mówił właściciel ) . Chodzi o to żeby fachowiec go wziął i doprowadził do porządku.Mogę podać namiary na znajomego - właściciela. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach