LynxLynx Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Wreszcie jest! Oto i on - kolejny kalendarz charytatywny na rok 2018, wydany przez Śląskie Motocyklistki. Pieniążki w tym roku przekazane na doposażenie oddziału chirurgii onkologicznej w Katowicach. Powalczcie razem z nami! Cegiełka za kalendarz to 35 zł, ale liczymy na każdą dodatkową złotówkę, by móc pomagać. Dla zachęty, kilka zdjęć z kalendarza : https://www.facebook.com/imnariel/media_set?set=a.10155509159151622.1073741835.606986621&type=3 Kalendarze dostępne w: Az-motors Pyskowice Pyskowice, ul. Powstańców Śląskich 12 motohybrid Zabrze, ul. Pawła Stalmacha 7 MotoKlan Katowice, aleja Korfantego 44 Harley-Davidson Katowice Katowice, Al. Roździeńskiego 208B Motomoda24 Bytom, Kędzierzyńska 17 Sklep Manetka Bytom, ul. Hutnicza 2/2 Damir-Team S.C. Sylwia Wleklińska Wodzisław Śląski, ul. Leszka 59 POGOTOWIE KRAWIECKIE Rybnik, ul. Dąbrówki 15a Sikora Moto-Centrum, ul. Warszawska 56 Salon Fryzjerski Klaudia Stasiuk Ustroń, ul. Szpitalna 11 (Szpital Reumatologiczno-Rehabilitacyjny) motoADVenture, Kluczbork, Jagiellońska 2 Fundacja Twoje Jutro, Kraków, Salwatorska 22/P Intercars, Mikołów, Żwirki i Wigury 56 Malami Boutique odzież, CYDR park Radzionków ul. Unii Europejskiej 1 Zielony Dach Rybarzowice, Żywiecka 555, tel. 503449805 oraz u innych Motocyklistek: Jolanta Kalita - Gliwice, Pyskowice Karina Klaś - Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska Dominika Bożkiewicz - Czerwionka Leszczyny Ola Ert - Chorzów Izabela Piekło - Katowice, Bytom Dzusta Justyna - Siemianowice Moni Rak - Radzionków, Piekary, Bytom, Tarnowskie Góry Ewa Heissler Bytom Ale Gaj - Tarnowskie Góry Kinga Cal - Katowice, Jankowice / Pszczyna Kasia Pietra - Tychy Wioletta Jasińska-Jarczak - Bieruń, Lędziny, Tychy, Pszczyna Agnieszka Wątroba - Jaworzno, Mysłowice Sylwia Sylvanka Zimoląg - Jaworzno, Mysłowice Sylwia Wleklińska - Wodzisław Śląski Monika Breitkopf - Rybnik Jeśli ktoś nie ma fb, a jest zaitneresowany kalendarzem proszę o wiadomość prywatną do mnie lub do @imnariel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Jak nie mam konta na fb to nie zobacze zdjec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LynxLynx Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 5 minut temu, victoryMP napisał: Jak nie mam konta na fb to nie zobacze zdjec? Próbowałam wrzucić więcej zdjęć bezpośrednio w poście, ale wywala mi błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 54 minuty temu, victoryMP napisał: Jak nie mam konta na fb to nie zobacze zdjec? Nie sęp się Maryjan tylko kupuj !!! Bardzo fajny kalendarz i cel szczytny, warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 19 godzin temu, accord napisał: Nie sęp się Maryjan tylko kupuj !!! Bardzo fajny kalendarz i cel szczytny, warto Wiec prosze 1 szt do mnie wyslac. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Przywiozę Ci osobiście, tylko adres podaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Dziewczyny - cel jak najbardziej popieram . podajcie numer konta na które przelać kasę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudu Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 A ja też chętnie się dorzucę tylko nie mam fb jak mogę sobie taki zamówić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 22 minuty temu, tudu napisał: A ja też chętnie się dorzucę tylko nie mam fb jak mogę sobie taki zamówić? W pierwszym poście masz miejsca gdzie możesz kalendarz zanabyć, jeżeli to Gródków koło Będzina to najbliżej masz Bytom, Siemce albo Sosnowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudu Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 To wszystko pasuje ale jak nie mam fb to za bardzo się z nikim nie porozumiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 14 minut temu, tudu napisał: To wszystko pasuje ale jak nie mam fb to za bardzo się z nikim nie porozumiem Powiedz mi gdzie masz najbliżej a ja Ci dam namiary na dystrybutorkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Godzinę temu, accord napisał: Powiedz mi gdzie masz najbliżej a ja Ci dam namiary na dystrybutorkę w Gliwicach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 4 godziny temu, palnik napisał: w Gliwicach Poszło na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudu Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 a ja Katowice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 3 godziny temu, tudu napisał: a ja Katowice Salon Harleya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Już są! Nasze waleczne kalendarze z motocyklistkami i sportowcami ? Pieniądze z nich mają pomóc kobietom walczącym z rakiem piersi, sprzęty za nie kupione trafią do Katowickiego Centrum Onkologii na ul. Raciborskiej. Zobaczcie sami! Datek za kalendarz wynosi 35 pln, ale oczywiści na szczytny cel chętnie przyjmiemy wyższe kwoty ? więcej informacji znajdziecie tutaj: http://www.radioexpress.pl/wiadomosci-tresc/motocyklistki-na-kartach-kalendarza-20349 W sprawie wysyłek prosze o kontakt z Anna Grund. #nieoddamy Kalendarze dostępne w: Az-motors Pyskowice Pyskowice, ul. Powstańców Śląskich 12 motohybrid Zabrze, ul. Pawła Stalmacha 7 MotoKlan Katowice, aleja Korfantego 44 Harley-Davidson Katowice Katowice, Al. Roździeńskiego 208B Motomoda24 Bytom, Kędzierzyńska 17 Sklep Manetka Bytom, ul. Hutnicza 2/2 Damir-Team S.C. Sylwia Wleklińska Wodzisław Śląski, ul. Leszka 59 POGOTOWIE KRAWIECKIE Rybnik, ul. Dąbrówki 15a Sikora Moto-Centrum, ul. Warszawska 56 Salon Fryzjerski Klaudia Stasiuk Ustroń, ul. Szpitalna 11 (Szpital Reumatologiczno-Rehabilitacyjny) motoADVenture, Kluczbork, Jagiellońska 2 Fundacja Twoje Jutro, Kraków, Salwatorska 22/P Intercars, Mikołów, Żwirki i Wigury 56 Malami Boutique odzież, CYDR park Radzionków ul. Unii Europejskiej 1 Zielony Dach Rybarzowice, Żywiecka 555, tel. 503449805 oraz u innych Motocyklistek: Jolanta Kalita - Gliwice, Pyskowice Karina Klaś - Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska Dominika Bożkiewicz - Czerwionka Leszczyny Ola Ert - Chorzów Izabela Piekło - Katowice, Bytom Dzusta Justyna - Siemianowice Moni Rak - Radzionków, Piekary, Bytom, Tarnowskie Góry Ewa Heissler Bytom Ale Gaj - Tarnowskie Góry Kinga Cal - Katowice, Jankowice / Pszczyna Kasia Pietra - Tychy Wioletta Jasińska-Jarczak - Bieruń, Lędziny, Tychy, Pszczyna Agnieszka Wątroba - Jaworzno, Mysłowice Sylwia Sylvanka Zimoląg - Jaworzno, Mysłowice Sylwia Wleklińska - Wodzisław Śląski Monika Breitkopf - Rybnik, 669103243 Może się zdażyć, że kalendarze są w drodze do puntu dystrybucji, prosimy u ciepliwość ? Wkrótce będą dostępne także w Sosnowcu, Cieszynie, Czeladzi, Wadowicach, Żywcu i Wrocławiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Jeśli nie masz jak skontaktować się z osobą mającą kalendarze w Twoim mieście (nie masz FB) - napisz do mnie PW na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 W dniu 21.12.2017 o 18:38, accord napisał: Powiedz mi gdzie masz najbliżej a ja Ci dam namiary na dystrybutorkę Jakie Ty masz wtyki fiu fiu, pozazdrościć, hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 11 godzin temu, kudlaty_bytom napisał: Jakie Ty masz wtyki fiu fiu, pozazdrościć, hahaha Nie trza było znikać na tak długo, też byś miał, może Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Jedna jest moją sąsiadką, ale ciii haha Myślę, czy będę miał gdzie powiesić taki kalendarz, a cel szczytny. Chyba się będę musiał ujawnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 34 minuty temu, kudlaty_bytom napisał: Jedna jest moją sąsiadką, ale ciii haha Myślę, czy będę miał gdzie powiesić taki kalendarz, a cel szczytny. Chyba się będę musiał ujawnić. W namiocie nie mieszkasz, jakiś wolny kawałek ściany się znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel91 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 zaklepane u jednej z motocyklistki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Kalendarz na 2019 juz jest! Zapewne do nabycia w tych samych źródłach co zwykle! Więcej info: http://www.tychy.info/4880-zdjecia-kalendarz-slaskich-motocyklistek-dochod-na-szczytny-cel-tychy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LynxLynx Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Kalendarz Śląskich Motocyklistek#pieknomawieletwarzy #kobietykobietom Cegiełka to min. 35 zł Poniżej lista osób, u których można odebrać kalendarze w poszczególnych miastach. Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu z konkretnymi osobami:) Wysyłka: Polska i nie tylko ;)- Anna Grund Jastrzębie i okolice- Marta Jendrys Katowice- Bożena D-a Bieruń/Lędziny- Wioletta Jasińska-Jarczak Sosnowiec- Beata Jatkowska Rybnik- Monika Breitkopf Wodzisław Śląski- Sylwia Wu Chorzów/Świętochłowice- Ola Kunert Chorzów/Świętochłowice/Ruda Śląska- Dominika Malatyńska Gliwice- Jolanta Kalita Bielsko-Biała- Maria la Poloca Lubliniec- Ewa Sadzawica Bytom/Radzionków/Piekary/TG- Moni Rak Będzin/Wojkowice/Czeladź- Paulina Woźny Dąbrowa Górnicza- Justyna Janicka Bytom i okoloce- Izabela Piekło Pszczyna i okolice - Marcela Sowa Jaromin Goraus Tychy- Kasia Pietra, Karolina Giesko, Wielokran Aaaa, zaspałam w tym roku ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 1 godzinę temu, LynxLynx napisał: Aaaa, zaspałam w tym roku ? Danvield był tylko o 5 dni, 6 godzin i parę minut szybszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts