KlauS1 Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Witam Chciałabym dowiedzieć się nieco w temacie Gymkhany. Czy wie ktoś jakie są wymagania wobec motocykla jak i jeźdźca? Wymagane są jakieś licencje/prawo jazdy? Jak z zapisami? Z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 mało w tym temacie wiem, ale wydaje mi się, że tam nie ma dużej il. obwarowań. Musisz mieć sprawne technicznie moto, kompletny strój i ważne OC i badanie techniczne i to chyba wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CB1 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 A gdzie się wybierasz na Gymkhanę? Parę lat temu Honda Dos Toros Tychy organizowała Gymkhanę, brałem udział i z tego co pamiętam nie było jakichś szczególnych wymagań. Sprawny motocykl i strój motocyklowy. Byłem też w Krakowie na zawodach w jeździe technicznej i tam również nic szczególnego nie wymagali. Zazwyczaj to są imprezy dla amatorów, tak więc jakichś szczególnych wymogów nie ma. Nawet specjalnego ubezpieczenia nie trzeba było mieć tak jak miało to miejsce w Wyścigu o Błękitną Wstęgę Cieszyna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 29 minut temu, CB1 napisał: Nawet specjalnego ubezpieczenia nie trzeba było mieć tak jak miało to miejsce w Wyścigu o Błękitną Wstęgę Cieszyna. Był w tym roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlauS1 Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Na razie tylko dopytuję się głównie z ciekawości, dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CB1 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 W dniu 25.10.2017 o 20:19, LBG napisał: Był w tym roku? Nie wiem, chyba nie było. Jakoś tak ostatnio wypadłem z motocyklowego życia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Nie szukałem usilnie, ale też mi nie wpadło w oczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts