juliamoto 0 Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Siemanko, Jakby ktoś szukał naklejek na moto, tankpada, cappada, to naprawdę szczerze mogę polecić fooqs.com Naklejki wyglądają jak oryginały, kolory perła, mieniące się w słońcu. Do tego żelowe tankpady i cappady, fajne grafiki, można też spersonalizować. Byłam zaskoczona taką jakością, bo wcześniej zamawiałam z innej firmy i okazało się, że to zwykle wycinanki, w dodatku krzywe Warto dzwonić i się dogadać, bo nie wszystko jeszcze ma na stronie. Quote Link to post Share on other sites
Pan To Ni Ma 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 Dzięki za ten wpis. Skorzystałem zamówiłem naklejki przyszły w 3 dni i do tego piękny kolor jak oryginał. Nie sądziłem że uda się wydrukować aż tak dobrze Quote Link to post Share on other sites
Pan To Ni Ma 0 Posted January 29 Report Share Posted January 29 😁 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts