osa71 Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Rozglądam się i zastanawiam nad zmianą Virago 750 na Intruza 1400,czy ktos z uzytkowników takiego moto może coś napisac na jego temat? Będę wdzięczny za pozytywy, ale też jakies problemy,bolączki tego modelu. Gdzies już wyczytałem, że podobno ma nietypowe gaźniki i cieżko znaleźć mechaniora który ogarnia temat ustawienia,prawda?? Poza tym są podobne a raczej identyczne chyba modele Intruder i Boulevard s83, czy są między nimi jakieś znaczące róznice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Miałem dwa VS 1400 i sobie chwaliłem. Na dłuższe trasy daje rady, ale jest męczący, a na krótsze zajebisty A co do gaźników to bzdura. Każdy mechanik który ma wakuometr i jakiś pojęcie o tym co robi ogarnie temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa71 Posted August 16, 2017 Author Share Posted August 16, 2017 ok, dzięki za opinie słyszałem wiele dobrego o intruzie, ale ostatnio tak przeglądając ogłoszenia zastanawiam się a może...vtx1300?? wiem że to kupa plastiku i juz nie ten typ,ale kto wie, może byłby tez ciekawy o ile sprzedam xv i dukatów wystarczy oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts