marko_spider Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Cześć, czy ktoś ma może namiar albo informację czy w ogóle są dostępne oparcia dla pasażera do suzuki SV 650n. może znajdzie się ktoś kto już jest w posiadaniu i montażu:) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Sprawdź ofertę firmy Corbin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 cześć nie obraź się ale oparcie pasażera do takiego motocykla chyba nie pasuje jedynie może tylni kufer z jakąś wyściółką dla pasażera jeśli mu to pomoże 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Łapouch-y Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 4 godziny temu, kolba napisał: cześć nie obraź się ale oparcie pasażera do takiego motocykla chyba nie pasuje Wszystko zależy od właściciela... Kufry też nie pasują do CBR a jednak... Niektórzy wolą modelki... A niektórzy wolą praktyczny motocykl.... Myślę że kolega szuka ze względów praktycznych a jak będzie jeszcze ładne to się na pewno ucieszy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Osobiście wybrałbym kufer z oparciem, pomijając już lepszy wygląd masz praktyczny zamykany schowek na 1-2 kaski lub inne rzeczy, poszedłbym raczej w tym kierunku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Ale może kolega nie chce kufra, skoro pyta o oparcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_spider Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Tak potrzebuje czegoś praktycznego i wygodnego dla pasażerki Jak najbardziej kufer też wchodzi w grę pewnie zostanie wykorzystany nie raz właśnie gdzieś przelotem widziałem nie duży kufer + do niego małe oparcie? Ktoś coś nieco konkretniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Wybór kufrów jest przeogromny, wystarczy tylko poszukać w necie lub na allegro. Ja od lat korzystam z systemu monokey firm Givi/Kappa. Jest to chyba najpopularniejszy system i jego niewątpliwym plusem jest łatwość nabycia, zbycia i dostępność do części zamiennych Oparcie do takiego kufra to wydatek rzedu 80-150zł w zależności do jakiego modelu kufra ma byc założony. Na Alledrogo znajdziesz wszystko czgo potrzebujesz, od stelaża, poprzez płyte, po kufer i oparcie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Mam Givi od roku. Dodatkowo bym polecał Hepco&Becker, ale w PL trudno je gdzieś przymierzyć. Jeżeli zamierzasz więcej podróżować, to nie patrz na wygląd, tylko inwestuj w aluminiowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_spider Posted July 26, 2017 Author Share Posted July 26, 2017 Ok dzięki wam bardzo! Chyba pójdę też w GIVI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 Osobiście jestem zdania na motocyklu kufer musi fajnie wyglądać, więc polecam wpisać w google grafika "SV 650n topcase" i poszukać czegoś co będzie pasować Ale może ja jestem zbyt pedantyczny, bo przed kupnem centralki mierzyłem do motocykla 5 rożnych kufrów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dżejdżi Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Tutaj foto ciekawostki. Ale tez jestem za czasem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubczak Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Na Twoim miejscu zajrzałbym na allegro - jestem pewny, że przy jego pomocy znajdziesz jakiś fajny bagażnik pasujący do Twojego modelu! Swoją drogą, wymieniony przez @Hawk1985 model bagażnika prezentuje się naprawdę świetnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts