Horban Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Temat był już poruszany w jednym poście, ale nadal nic nie jest robione w tej sprawie... Wiadomo, że forum lubi być obsługiwane mobilnie przez użytkowników, ale jakoś coś nie działa jak należy z aplikacją Tapatalk... Dobrze by było aby przywrócić funkcjonalność mobilną. Podczas logowania do forum cały czas mam błąd, który jest po stronie forum. Tutaj akurat mam rację bo jestem w stanie to stwierdzić (jestem z zawodu administratorem systemów). Nie działa chyba synchronizacja samego forum i serwera Tapatalk, bo na stronie www loguje się bez problemu. Problem pojawia się kiedy próbuję zalogować się do forum przez aplikację Tapatalk. Wygląda jakby nie było dopuszczonego logowania do forum przez serwer Tapatalk. Może trzeba zaktualizować jakieś wtyczki na forum? Proszę o rozwiązanie problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 jak pisałem w innym temacie piszcie jak najwięcej na kontakt do adminów może wreszcie to naprawią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 i co ma już ktoś mobilną wersje czy dalej wyskakuje błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horban Posted August 8, 2017 Author Share Posted August 8, 2017 Dalej to samo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Trochę mnie nie było na forum, próbowałem się dziś zalogować przez tapatalk i niestety dalej nie działa, to samo co u kolegi Horban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 może przez tapatalk mozna tu tylko japońskimi literami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horban Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Od mojego posta nic sie nie zmieniło... Szkoda tylko że nie działa, bo większość osób z jednośladem na pewno jest mobilna i korzysta ze smartfona więc normalne że powinien być dostęp z telefonu... Moim zdaniem to lenistwo lub niewiedza administratora forum. Na stronach Tapatalk jest wyraźnie opisane co trzeba zrobić żeby forum było dostępne w Tapatalk. Skoro nie umie ktoś tego zrobić to po co wogóle włącza taką moliwość na forum i robi dodatkowe problemy. Jestem z zawodu administratorem i jeśłi jest jakis problem to moge w w/w kwestii pomóc, ale widac że administracja forum nic sobie z tego nie robi od lipca 2017.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horban Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Wystarczy zaktualizować wtyczki Tapatalk na silniku forum... https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php Podobny problem juz ktoś miał i po aktualizacji wtyczki problem rozwiązano... https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/invision-community-v4-2-6-tapatalk-issue-t38425.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 @Pchela do tablicy napraw proszę forum, póki grzecznie prosimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 [mention=1]Pchela[/mention] do tablicy [emoji6] napraw proszę forum, póki grzecznie prosimy U mnie dziala [emoji111] [emoji123] :-)Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 No popatrz, u mnie też zaczęło banglać Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horban Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 Wreszcie mobilne działa jak zakładam aktualizacja wtyczek rozwiązała problem Cieszę się że mogłem pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Działa na tapatalku dziękiWytapatalkowano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 U mnie też ruszyło - dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokita Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Miło znowu poczytać przez TapatalkaWysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Chwilę działało i znów się wysrało: Nie mogę się zalogować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Potwierdzam, że znowu trzeba na www szukać dostępu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Działamy ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Jak to Działanie idzie? Bo na TT znów forum nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 W dniu 3.04.2018 o 07:45, Hawk1985 napisał: Chwilę działało i znów się wysrało: Nie mogę się zalogować U mnie nadal to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 U mnie działa od wczoraj, dość długo nie próbowałem a tu niespodzianka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 O proszę, u mnie też działa.Super Wytapatalkowano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 U mnie też działaWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts