Wito12 Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Zapraszamy na kolejne rozpoczęcie sezonu w Żorach w parafi Miłosierdzia Bożego na osiedlu gen.Władysława Sikorskiego ul.Okrężna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjt2004 Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Nie chcę być złośliwy, ale co to za przeproszenim ma być!!!??? Dlaczego sekta katolicka ma patronować takiemu wydarzeniu? Dlaczego w ogóle takie wydarzenie ma być łączone z religią, mitologią, czy innym tego typu stekiem bzdur? Msza Święta w intencji motocyklistów, noż ku#%a mać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 wjt, jeśli CI to krzywdy nie robi, to po co obrażasz ? Nie popierasz, wybierz inne miejsce. Szanuj, a będziesz szanowany. Bezsensownego hejtu nie popieramy na tym forum jak i w tym środowisku. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LynxLynx Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Dnia 15.04.2017 o 11:28, wjt2004 napisał: Nie chcę być złośliwy, ale co to za przeproszenim ma być!!!??? Dlaczego sekta katolicka ma patronować takiemu wydarzeniu? Dlaczego w ogóle takie wydarzenie ma być łączone z religią, mitologią, czy innym tego typu stekiem bzdur? Msza Święta w intencji motocyklistów, noż ku#%a mać! Nie odpowiada Ci - nie bierz w tym udziału. Nie ma żadnego przymusu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjt2004 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Witajcie, Przepraszam, ale miałem strasznie nieprzyjemną sytuację z kościołem w związku z pogrzebem przed świętami i chyba miałem potrzebę się wyładować Wstyd mi, wybaczcie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oloos Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 @wjt2004 nie mierz wszystkich jedną miarą. w każdej profesji znajdziesz ludzi z powołania, jak i totalnych amatorów, którzy znaleźli się tam dla kasy, jakichś korzyści i tylko psują opinię innym. czy to lekarze, policjanci, mechanicy czy choćby księża. nie powinieneś uogólniać po prostu. a co do rozpoczynania sezonu mszą, to już wg mnie jest wolna wola każdego. ktoś tak lubi, ktoś inny chce, ktoś tam ma potrzebę, a 10 innych jedzie, bo jadą kumple. tyle. doklejanie temu słowa "sekta" jest po prostu słabe. żyj jak chcesz i daj żyć innym. pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts