onkel pyjter Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 onkel pyjter - 2 sztuki, tak ze zgryźliwości. To nie jest jakieś szumne "zamówienie zbiorowe", nie podlega ustawie o zamówieniach publicznych, nie musi być sformalizowane ani ustandaryzowane. Moim zdaniem jesteśmy grupą dorosłych, poważnych ludzi, nie mamy po 15 lat i jeżeli kudlaty, mający status "staff" organizuje naszywki to nie po to żeby nas wyruchać na kasę tylko żeby się dołożyć do życia naszej małej motocyklowej społeczności. Owszem, lista z cytowanego przez Ciebie forum jest jasna i przejrzysta ale tam kwota na wejściu to 190 zł a nie dycha. Czyli 2,5 litra paliwa tak na nasze tłumacząc. Uspokójmy się i przejdźmy do dalszego zbierania zamówień 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomass Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 To i ja poproszę 1 sztukę jeśli jeszcze można. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantine Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Z chęcią przygarnę 1 sztukę, przelew zrobiony. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSV Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Jo tyż. Hajsy dotrą jutro Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 Zapraszam do pierwszego posta. Wszystko w nim jest krótko i zwięźle napisane Mamy na obecną chwilę 20 sztuk zamówionych. Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaca_k Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ja odbiorę osobiście. Z Piekar mam 5 minut. Jak będą naszywki to sie jakos umówimy. Wysłane przekazem myśli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Chciałem przypomnieć, że jutro będę zamawiał naszywki i jeśli ktoś z rana jeszcze się dopisze, to się na pewno załapie Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Dzisiaj składam zamówienie na 24 naszywki, czyli będą 3 w zapasie. Poniżej lista zamawiających i adnotacja o wpłacie W i wysyłce P. Będę informował o terminie realizacji. guciokobuch 2 MichaelRSL 2 Waglav 4 W onkel_pyjter 2 W P Bebok. 2 yacka_k 2 W majkkelo 1 victoryMP 3 W thomass 1 constantine 1 W TomekSV 1 W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Wreszcie się czegoś dowiedziałem! W środę powinny być gotowe. Chyba ostatni raz u nich zamawiam, bo gdybym się nie pytał, to by nie zrobili :/ Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Szanowni Państwo! Zapraszam po odbiór zamówionych naszywek Jeśli ktoś będzie chciał dodatkowe sztuki, to mam 3 w zapasie. W godzinach 8-16 zapraszam do Tarnowskich Gór gdzie jestem w pracy, a po 18 śmiało w Bytomiu. Gdzie komu bliżej i wygodniej Tel. 501459663 co by się dogadać Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walgav Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 A jest możliwość wysyłki? Bo kurcze jak na ten moment to nie wiem kiedy będę w tamtych okolicach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Wiem, że są wakacje i czas wyjazdów, ale chciałem przypomnieć, że zamówione naszywki czekają. Przy okazji chciałem poinformować, że w dniach 12-19.08 będę nieobecny na Śląsku. Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mondi Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ja z TG, gdzie kolego można podjechać po naszywkę, o ile masz jeszcze jakąś nadmiarową? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Sztuka czy dwie jeszcze się znajdą. Obecnie do czwartku włącznie Bytom. Powyżej jest mój numer. Dzwoń i się dogadamy co do godziny i miejsca. Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioW Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Odświeżę temat są jakieś nowe dostępne (lub stare) naszywki, nalepki, koszulki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted May 6, 2017 Author Share Posted May 6, 2017 Wszystkie naszywki się rozeszły. Jeśli będą chętni, to zrobie kolejne. Zamówienie jest minimum 24 sztuki, bo tyle wchodzi na arkusz podkladu do maszyny. Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waludi Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 widzę ze temat był dawno wałkowany wiec może go znów odnowię. byłbym chętny na taką naszywkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 @guciokobuch i @MichaelRSL nie odebrali swoich po dwie na głowę, a obiecali. Nieładnie Panowie Dajcie znać, czy chcecie, czy zwalniacie innym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waludi Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Przytuliłem dwie sztuki, dzięki Teraz igła z nitką do ręki i do dzieła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Naszywki nieodebrane od ponad roku udostępniam chętnym. Kto pierwszy, ten ma Mam obecnie dostępne 3 sztuki Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts