Guest Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Cześć Mam do sprzedania bardzo przyjemny aparat kompaktowy marki Olympus. Model XZ-2. Bardzo ciekawy, zaawansowany sprzęt, dobrze wykonany z nieprzeładowaną matrycą dla świadomych użytkowników:) Aparat wyrzuca z siebie naprawdę bardzo ładne obrazki. Można to sprawdzić i przy okazji poczytać o tym aparacie w bardzo rozbudowanym wątku na forum Olympusa.http://forum.olympusclub.pl/threads/83862-Olympus-XZ-2Aparat zakupiłem w sieci Media Markt 07.03.2014. Zrezygnowałem z lustrzanki na rzecz tego kompaktu z racji rozmiarów korpusu.Sprzęt był mało używany, co przekłada się na stan wizualny sprzętu. Optyka, wizjer(dotykowy), przełączniki-guziki czy sam korpus bez najmniejszych zastrzeżeń. Bateria nie sprawia najmniejszych problemów.W pudełku jest wszystko ,co było dodawane do aparatu w momencie zakupu + dowód zakupu oczywiście. Dodatkowo dorzucam sztywny futerał Case Logic.Nie będę rozpisywał się o parametrach i walorach tego aparatu.Portal optyczne.pl po teście aparatu wybrał ten model produktem roku.http://www.optyczne.pl/201.1-Test_aparatu-Olympus_Stylus_XZ-2.htmlTest na fotopolis.plhttp://www.fotopolis.pl/testy/aparaty/13894-olympus-stylus-xz-2-testNajmocniej przepraszam za jakość zdjęć(robione kalkulatorem). Jezeli zajdzie taka potrzeba to spróbuję zrobić lepsze, ale sprzęt jest naprawdę bez najmniejszej skazy. Cena 800zł. Pozdrawiam i zachęcam do zakupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejw Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Widzialem co Wicher potrafil uzyskac tym aparatem i bylem pod niemalym wrazeniem! Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Aparat potrafi miło zaskoczyć to fakt Dejw, ale czas na zmiany Na Bieszczady powinno byc coś nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Temat nieaktualny. kolega Anasazi przechwycił sprzęt i pewnie już robi słit focie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasazi Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Potwierdzam, przechwycone, ale znów Wicher wywiał mi kasę z portfela Na razie uczę się gdzie jest przód a gdzie tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 No proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasazi Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Zaśmiecę giełdę ale co tam Aparat po szkolnej wycieczce do Krakowa bardzo dobre wrażenie sprawił. Zdjęcia wychodzą fajne, różne filtry pozwalają się pobawić. Faktycznie w pomieszczeniach obiektyw ładnie naświetla nawet bez lampy. Kilka próbek full amatorskich na programach tematycznych portret albo krajobraz lub filtrach artystycznych. W auto się nie bawiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Pierwa liga Wrzucaj fotony do odpowiedniego działu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasazi Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Dzieki, juz bede tam wrzucal:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts