Guest Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 A nie lepiej po prostu podjechać osobiście, albo zadzwonić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 kurde wolałem plecak :D... podjade najszybciej jak sie da.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papejka Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 O 9.05.2016 o 16:56, Walgav napisał: próbuje się skontaktować z HDKATOWICE przez PW i nikt mi nie odpisuje a chciałbym podjechać po plecak Nie wiem czy ci się udało skontaktować ale mi też nie odpisał i nie wiem co i jak. A trochę km mam do Katowic i tak po nic to nie za bardzo chce mi się jechać. A Ty już odebrałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 zamiast pisac i czekac na odp.to jechać i odebrac osobiscie, wezcie tylko ze sobą dowód osobisty, legitymacje forumową i koszulkę tez oczywiscie forumową, bo trzeba pokazac ze to z forum... nie ma sie co bać, magazyn HD jest przepastny i nie braknie nikomu co miał obiecane. pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walgav Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 O 27.05.2016 o 22:10, Papejka napisał: A Ty już odebrałeś? Skontaktowałem się z salonem HD i mam już wszystko ustalone, tak naprawdę to musiałem podać tylko mię i nazwisko Nie odebrałem natomiast jeszcze plecaczka ale jak tylko pogoda pozwoli to podjadę Mam nadzieję, że plecak będzie jeszcze na mnie czekał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts