AdrianMoto Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Witajcie, przedstawiłem swoją historię już na głównym forum ale dla odświeżenia pokrótce wyglądało to tak: 18 lat i duża zajawka - 10 lat przerwy - podpisanie ustawy dopuszczającej 125 na prawo jazdy kat.B - miłość do 2 kółek powraca z większą siłą - przekonanie drugiej połówki do moto - zakup moto przy którym trzeba porobić (chęć uczenia się) - wynajęcie garażu - wciągnięcie szwagra - cała zima dłubania i poprawiania - sezon (dość słabiutki) - obecna zima "dłubania ciąg dalszy" I tak w kilku słowach rysuje się historia mojej 125. Na chwilę obecną jest to supermoto 125 4t marki (uwaga) qingqi z sercem wymienionym na japońską jednostkę z suzuki gn/dr/gz. Praca nadal nie została ukończona jednak już jest ostatnia prosta, silnik został kompletnie złożony w sobotę (19.03) zostało włożyć do w ramę i odpalić. Prace się wydłużają gdyż ciągle dojeżdżają do Nas do napraw (od 50 po unlimited). Mam tylko nadzieję, że pojeżdżę więcej niż w sezonie 2015. A plan na obecny rok przewiduje już pójście na prawo jazdy i rozglądanie się za supermoto 400 - 450 (drz, exc i moja ukochana lecz finansowo nieosiągalna crf z homologacją). I to na tyle. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocu Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 no ciekawa historia i takież plany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts