onkel pyjter Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Jest pierwszy on board http://motormania.com.pl/newsy/kraj/tor-silesia-ring-otwarcie-juz-we-wrzesniu/ Zapowiada się niekulawe śmiganie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjut Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Nie mogę się doczekać, aż w 2017 się na niego wybiore. Ciekaw jestem czy będzie to droga forma zabawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
webwebcio Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 17.09 pono pierwszy dzień jazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathykgb2 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 ...a otwarcia jakiegoś oficjalnego nie będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 na 24.09 widziałam że jakaś impreza już jest zaplanowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 16 godzin temu, cathykgb2 napisał: ...a otwarcia jakiegoś oficjalnego nie będzie? Oficjalnego nie będzie ale nieoficjalnie możemy otworzyć piwo w krzakach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 6 minut temu, imnariel napisał: na 24.09 widziałam że jakaś impreza już jest zaplanowana Chyba Ci okulary zaparowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 https://www.devil-cars.pl/kalendarz-imprez Przez Twoje kiepsko widać ;-P moje działają ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Słowem kluczowym jest "cars" to nas nie interesuje, sądziłem że tego nie doczytałaś bo Ci bryle zaparowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 2 godziny temu, accord napisał: Słowem kluczowym jest "cars" to nas nie interesuje, sądziłem że tego nie doczytałaś bo Ci bryle zaparowały Kolega pytał kiedy otwarcie, a nie kiedy otwarcie dla motocykli ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Wjazd na imprezę otwarcia dla aut kosztuje 500 zł, dużawo. Mam nadzieję że na moto będzie ciut taniej; liczyłem w duchu na 400 zł za dzień latania. http://silesiaring.pl/?event=silesia-ring-open-track-16-10-2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Nooo, nazwa Eventy w menu od razu podnosi rangę toru o 10 punktów procentowych. Trudna ta języki polskiego, którego nawet Polacy nie znają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 niestety, tor nie jest przystosowany do motocykli dziękuje, dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Godzinę temu, Idealnie_Nieidealna napisał: niestety, tor nie jest przystosowany do motocykli Gdzie to wyczytałaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 sprawdzone info od osób, które znają właścicieli toru, były, widziały lub testowały tor. Jeżeli organizatorzy chcą na niego puścić motocykle, to muszą go przebudować - a komu będzie się chciało zmieniać świeży obiekt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dloperator Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Na czym miałoby polegać owo "nieprzystosowanie" do motocykli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imnariel Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 2 godziny temu, Idealnie_Nieidealna napisał: sprawdzone info od osób, które znają właścicieli toru, były, widziały lub testowały tor. Jeżeli organizatorzy chcą na niego puścić motocykle, to muszą go przebudować - a komu będzie się chciało zmieniać świeży obiekt? zapytaj tych osób, które znają właścicieli toru, czemu w takim przypadku na fanpage silesiaring poinformowali, że będą przyjmowali motocyklistów już na wiosnę 2017? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 a co mają napisać, skoro największa ilość osób zainteresowanych to motocykliści? oby do wiosny ogarnęli ten temat, bo tor 'po sąsiedzku' by się przydał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Zapytałem bezpośrednio jak to będzie z motocyklami i taką oto odpowiedź otrzymałem od Pani Bożeny z Silesia Ring: Dzień dobry niezmiernie cieszy nas fakt, że w środowisku motorowym się o nas "mówi" Na tym etapie jesteśmy po odbiorach samej nitki toru i pracujemy nad budową infrastruktury przy torze. 1 października zamieściliśmy jak niżej informację na fan page https://www.facebook.com/silesiaring/?fref=ts "W związku z wieloma pytaniami dotyczącymi imprez motocyklowych, pragniemy poinformować, że planowane jest uruchomienie cyklu Silesia Ring Open Track Moto. W związku ze zbliżającym się zakończeniem sezonu motocyklowego początek cyklu planowany jest na wiosnę 2017 roku. Wszystkie informacje na temat organizowanych imprez będą dostępne na stronie internetowej MailScanner has detected a possible fraud attempt from "www.silesiaring.pl" claiming to be www.silesiaring.pl" W razie nie wyczerpujących informacji pozostaję do dyspozycji Nie siej paniki Idealna poczekajmy do wiosny i zobaczymy, nie sądzę żeby firmie nie zależało na motocyklistach którzy przyniosą kasę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 niczego nie sieję piszę tylko co jest wiadomo na dzień dzisiejszy i tyle sama po cichu liczę, że ten tor wypali na przyszły sezon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted November 23, 2016 Author Share Posted November 23, 2016 Motormania już jeździła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Otwarcie sezonu jest 22-23 kwietnia, koszt 680 zł. Trochę się obawiam czy to aby nie za wcześnie. Będą jeszcze 3 inne terminy track dayów także polatamy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Otwarcie sezonu jest 22-23 kwietnia, koszt 680 zł. Trochę się obawiam czy to aby nie za wcześnie. Będą jeszcze 3 inne terminy teack dayów także polatamy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onkel pyjter Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Ktoś z Was w ogole rozważa wyjazd z Motormanią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 11 godzin temu, onkel pyjter napisał: Ktoś z Was w ogole rozważa wyjazd z Motormanią? Jak już, to "pasywnie". Nie dam 680. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts