Szafus22 Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Witam ! Także troche nietypowo ale chciałem sie zapytać obeznać, może akurat trafię , czy zamieża ktos w okolicy Świdnicy/Wrocławia sprzedac w sezonie motocykl pod kat. A2? W miarę zadbany reką motocyklisty do 5 tys , szosowo-turystka, naked bike? Mile widziane propozycje Pozdrawiam , Lewa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diter_ Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Jest odpowiedni dział do tego typu ogłoszeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszRR Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Pomyliłeś regiony i działy kolego. Górny sląsk to nie dolny śląsk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafus22 Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Wybaczcie rejony wiem , pomyliłem ale to nie znaczy że musicie pisać pomyliłeś rejony itp. Poprostu możliwe , a jestem przekonany że nie każdy na tym forum jest akurat ze śląska . Jestem na tym forum po to aby wiedzieć kiedy zloty w danym rejonie , a przy okazji napisałem może akurat ktoś by dał oferte z mojego rejonu , i z góry przepraszam za pomylenie działu . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszRR Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Bez komentarza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts