Małgorzata Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 58 minut temu, Pchela napisał: @Małgorzata gdzie pisałaś ? Ostatnio rozwiązywałem podobny problem. Okazało się, że użytkownik wpisywał w miejsce loginy swój e-mail, a nie Login (nazwę wyświetlanego nicku). Z tapatalk - jeszcze walczymy. No to się sprawa rozwiązała ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Też cały czas wpisywałam maila. Teraz wpisałam swój nick i się zalogowałam. A do Was pisałam 4 stycznia przez formularz kontaktowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Co będzie z forum i Tapatalk? Nadal nie działa i mobilnie nie ma do niego dostępu. Dostałem PW i nie mogłem odczytać, ktoś mnie wspomniał i nie mogłem wejść do tematu, ktoś odpowiedział w moim i też nie mogłem odczytać, a w każdym z tych przypadków miałem powiadomienie i widziałem kto i gdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 pisałem na kontakt dostałem odpowiedz na poczte że cały czas nad tym pracują i żeby się uzbroić w cierpliwość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 (edited) Jakiś bot sra postami w dziale "ku przestrodze" W innych dzialach również Chyba mamy jakis 'ATAK" Edited March 16, 2018 by grzesiek_73 Dopisek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Powinno być już ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 coś nie za bardzo...chiński japoniec dalej czegoś chce. Może on ratunku woła czy cuś? a my go chcemy zblokować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Kolejne rzeczy usunięte i dodane kolejne zabezpieczenia. Mam nadzieję, że będzie lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Pchela, powywalałbyś te chińskie wątki to co sie namnożyły i ino wnerwiają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Ja tam lubiłem se je poczytać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 A jak tam postępy z tapatalk? Działa komuś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 W dniu 5.06.2018 o 15:28, elemeledudek napisał: Pchela, powywalałbyś te chińskie wątki to co sie namnożyły i ino wnerwiają. Zaglądam tu i wywalam co się uda, ale w rękach admina większe możliwości 6 godzin temu, Hawk1985 napisał: A jak tam postępy z tapatalk? Działa komuś? Nie działa trzeba przez www zaglądać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Na Mopliku Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Mam problem z wyświetlaniem forum. Po zmianie layotu na default mam "rozjechane" wszystkie ramki, a na dole każdej strony pojawia się napis: Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.] W jaki sposób przywrócić domyślny styl forum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybson Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 W dniu 7.08.2018 o 08:32, Panda Na Mopliku napisał: Mam problem z wyświetlaniem forum. Po zmianie layotu na default mam "rozjechane" wszystkie ramki, a na dole każdej strony pojawia się napis: Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.] W jaki sposób przywrócić domyślny styl forum ? Bump! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Na Mopliku Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Forum w dalszym ciągu nie jest dla mnie zbytnio czytelne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 nie przejmuj się...większość tu tak ma Taki urok tego forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Ja nadal ubolewam że tapatalk nie działa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Na Mopliku Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 W dniu 31.08.2018 o 15:56, bankus napisał: nie przejmuj się...większość tu tak ma Taki urok tego forum. Szkoda że to tylko "taki urok". Forum ciekawe, ale przez brak zainteresowania adminów lub osób technicznych, muszę sobie odpuścić udzielanie się w tej zacnej społeczności. Forum jest dla mnie nieczytelne. Mam nadzieję że jestem wyjątkiem i inni mogą swobodnie korzystać z dobrodziejstw tego forum. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Nie poddawaj się! Trzeba być twardy, a nie miętki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 W dniu 19.03.2018 o 16:57, Pchela napisał: Kolejne rzeczy usunięte i dodane kolejne zabezpieczenia. Mam nadzieję, że będzie lepiej Mam pytanie... Może mi ktoś wytłumaczyć, co ma na celu zasypywanie forum, chińskimi postami? Czy ktoś ma z tego kasę, czy zwykła upierdliwość??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 A ,skąd wiesz ,że to chińskie , a nie np . japońskie ?? Może producenci większości naszych motorków chcą wziąć udział w rozmowie i piszą jak je ulepszyć ,albo ślą oferty z promocjami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 5 minut temu, powolny napisał: A ,skąd wiesz ,że to chińskie No jak to, skąd wiem...? Mam translator i nie waham się go używać I wykrywa język Chiński Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Trans... co ?? , transwestyty (AAAAA) ,to trza brać bejsbole . a co tam piszą w tych "krzczkach " ?? , no chyba nie te tęczowe bzdury . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 3 godziny temu, powolny napisał: a co tam piszą w tych "krzczkach " ?? Coś o uniwersytetach A co do "transów", to ja jestem tolerancyjny... Nigdy nie dzielę ludzi na: kolor skóry, "paszport", wiarę, orientację seksualną ani polityczną. Albo ktoś jest człowiekiem, albo skurw...em - ja mam taki podział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ste-fan Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 9 godzin temu, grzesiek_73 napisał: A co do "transów", to ja jestem tolerancyjny... Nigdy nie dzielę ludzi na: kolor skóry, "paszport", wiarę, orientację seksualną ani polityczną. Albo ktoś jest człowiekiem, albo skurw...em - ja mam taki podział Brawo, Podzielam w 100%-ach. W zeszłym sezonie byliśmy z takim jednym zagorzałym katolikiem w Norwegii no i po trzech dniach musieliśmy się rozstać. Zbyt często używał słów typu: ciapate, czarnuchy itp. Było to nie do zniesienia dla normalnych ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Ludzie , w postach po to są tzw.emotikony , żeby nadać właściwego znaczenia niekiedy różnemu przekazowi . Nie wiem co to znaczy zagorzały ,ale chyba w powyższym kontekście fanatyk , a od fanatyzmu to tylko krok do debilizmu i koło się już kręci . Wszelkie fobie , niechęci , podziały są szkodliwe i bardzo często swoje podłoże mają w własnym niedowartościowaniu lub złych przeżyciach . Sory ,wiem że nie na temat , swój powyższy post też tak strzeliłem z dupy , nie wiedziałem , że tu nie wolno żartować . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts