Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Problemy z forum

Guest

Recommended Posts

Jeśli jestem niezalogowany to wszystko jest ok ale podczas logowania lub jak uruchamiam stronę będąc już zalogowanym pojawia się właśnie ten błąd.

Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie.

Kod błędu: EX0

też to mam wchodząc na stronę główną. Zarówno przez przycisk"strona główna" jak na adresie www.motocykle.slask.pl (ten sam url w koncu:P)
by się dokopać do forum trzeba np przez użytkownika wejść na jakiś adres z /forum/.....

Wydaje mi się, ze to może mieć związek z cache

• 2 months later...

u mnie powrócił problem z

"Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie.

Kod błędu: EX0"

za każdym razem jak wchodzę na stronę główną.

• 4 weeks later...
Dnia 7.2.2017 o 19:46, Taurus napisał:

A mnie pogorszylo:(Ciezko laduja sie strony,po czym  wyswietla sie to!

bXjovoJx2yyc11lNDdtFKJy7gTovtYDgKS6dFNs_B-COvgl1b4KBdx6C7UuEYIgShLU5ZpXbePyG594qS2IDMPKXNdweU97dqB0Q8dO79pOIsskfw3e8fqw39sHGUReiLwRaCXKch1f9a-Mon3GvEOffXq2BEhByUh-eOiEDjw7Ku82AvOGe8bYRdVCzTAsS7_P-shJ516d59sM6WcRK-LbvDXKZFRdLPuzo2VDoo03vT5LCAgEhQd6ts0_L4kXyJFpxHn107dSLyMJHh--ik8osnExlOYUFryabztajjFnEYJ1QDTNf4F6CT4W113WPi7kyK1e_eDXwAtdheGVKAD2714BN6tQzsWx2nZgNeycf_Z65Fl0e5zgOS7O7rqTmg5zlGsU-melNPejC0mRta9Ydd4mK6jhB10UrR14CtdXRZ-3mILhKlH-1qPvge4f9sFth21rFjyL2sKGUSKPkYsvBoMRVYk6BU5UlHRs8HU6WZElI0xz8s3ywX5fvuwdizlKjRcpQCblDAKyGGjcRTbpDzSWo7C-rMFX25KR3tcFX-PR9773R6HvsHSq12DCdR2_fvzbF5OAM9aIkz-007rpY_FZggStNAAW74H0egxGB2o4HvOLt=w924-h617-no

I znowu mam powtorke z rozrywki  z niewielka zmiana (Error 502) To ze mi sie teraz udalo zalogowac to jest poprostu szczescie.Musze zaczac grac  w totolotka :D