Taurus Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 10 godzin temu, grzesiek_73 napisał: Albo ktoś jest człowiekiem, albo skurw...em - ja mam taki podział Dokladnie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 W dniu 28.10.2018 o 09:49, powolny napisał: Sory ,wiem że nie na temat , swój powyższy post też tak strzeliłem z dupy , nie wiedziałem , że tu nie wolno żartować . No co Ty? Nie przepraszaj, bo nie masz za co Wiem, że piszesz posty z "przymrużeniem oka" Ste-fan - chyba zbyt poważnie, odebrał mój post (a chiński boot, pisze dalej, jak pisał) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ste-fan Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 Sorry panowie, macie rację. Często zbyt emocjonalnie podchodzę do tematów. Na emotikony rzeczywiście nie zwróciłem uwagi i wyszło jak wyszło. Swoją drogą, do końca nie wiadomo, czy ktoś nie robi dobrej miny do złej gry ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 no ale wracając.....nie da sie jakoś tej chińszczyzny, a teraz jeszcze czego innego zblokować? Ten numer powtarza się tu nie pierwszy raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trombel Posted March 7, 2021 Report Share Posted March 7, 2021 gdzie w ustawieniach mógłbym zmienić layout forum? Na telefonie mam fajne ciemne tło natomiast na PC forumka jest w białych kolorach z niebieskimi tematami wątków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajk4send Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 W Firefoksie aplet osadzania załączników zajmuje całe pole odpowiedzi w wątki. Nie jestem w stanie napisać odpowiedzi w wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts