Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Sklep MANETKA - Radzionków

Recommended Posts

• 6 months later...

pozwoliłem sobie przekleić z twarzoksiążki dla 'nieistniejących' :D

"Kochani! Aż trudno uwierzyć, że niebawem minie rok od otwarcia naszego sklepu. Pamiętamy jak 12 lutego 2014r. wiele z Was przyjechało na otwarcie sklepu MANETKA ze wspaniałymi życzeniami, które się spełniły. To dzięki Wam istniejemy i rośniemy w siłę - DZIĘKUJEMY!

Zapraszamy Was na wspólne świętowanie z nami pierwszych urodzin sklepu, gdzie będą czekały na Was naprawdę DUŻE RABATY - nawet do -40% od cen detalicznych. 
Oczywiście nie może zabraknąć tortu urodzinowego / ciasta / kawy i herbaty dla naszych gości ;) 

Do zobaczenia!"

• 3 weeks later...

Uwaga! 15 Marca 2015r. będziemy na Oldtimerbazarze w Sosnowcu! Nr naszego stanowiska to 211, w planie mamy zabrać próbkę towaru z naszej oferty, dobry humor i gotowość do działania! ;) Na miejscu będziemy też wyceniać części do motocykli. Zapraszamy i do zobaczenia!! :)

10993101_795891307164278_322732892743316

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

Informacyjnie gdyby ktoś jeszcze nie wiedział zmienił się adres sklepu z Radzionkowa przeniósł się do Bytomia obok drogi dk88, zmieniły się też godziny otwarcia w środę, reszta po staremu czyli bdb obsługa i profesjonalizm :)

Adres sklepu stacjonarnego:
MANETKA
Ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
Godziny otwarcia:
Poniedziałek 10:00 - 18:00
Wtorek 8:00 - 16:00
Środa 08:00 - 16:00
Czwartek 8:00 - 16:00
Piątek 8:00 - 16:00
Sobota 9:00 - 13:00
Niedziela nieczynne
KONTAKT:
kom: 796-025-255
tel: 32-441-68-48

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Godzinę temu, K.Łapouch-y napisał:

PS dziwne że kobieta prowadzi sklep z częściami moticyklowymi, ale może dlatego tak miło się tam wraca. 

Co w tym dziwnego? Sprzedawczyni jest motocyklistką, płeć nie ma znaczenia. Z resztą kobiet nie jeździ wcale tak mało. Lepiej dla kupujących, żeby sprzedawca miał pojęcie o motocyklach w praktyce, a nie tylko w teorii :)

Jednak mechanika i części mechaniczne to nie koniecznie domena kobiet.... Więc nie wiem co się czepiasz...?

Czym innym jest handel ubraniami, kaskami itp a czym innym jest pomoc w dobraniu oleju, akcesoriów jak np grzane manetki czy inne gadżety... Już nie mówię o okladzinach sprzęgła klockach... 

Dlatego wielki plus dla Pani z manetki bo jest kompetentna i śliczna....

• 3 months later...

Więc tak...

Byłem wielokrotnie bo musiałem. Byłem tam nawet częściej niż musiałem i to nie dlatego, że prowadzi je kobieta.
Moim zdaniem jest to miejsce wyróżniające się w tłumie, gdzie osoba z pasją, spotyka drugą, też z tą nieszczęsną pasją ;)

Kobieta w branży działa od dawna, więc jest mocno obyta. Aktywna w światku motocyklowym. Nie to co ja ;)

Podsumowując to całe pitu pitu:

Miejsce bardzo łatwo znaleźć, a podstawową zaletą tego miejsca jest to, że Wasz problem, lub potrzeba staje sie w tym miejscu problemem lub potrzebą sprzedawcy.
W niewielu miejscach uświadczycie tego.

Pozdrawiam

• Like 1
  • Thanks 1

• 1 year later...

Odswiezam.Mam pytanie do Was odnosnie  sklepu  Manetka w Bytomiu:Istnieje jeszcze , czy zostal przeniesiony w inny rejon?.Moze znacie jakis inny godny polecenia sklep z czesciami do kawy..Obreb Ruda ,Zabrze,Gliwice,Bytom,Chorzow,Mikolow.

Z gory dzieki.

• 1 month later...

Wszelkie altualności pojawiają się na bieżąco, na fanpage facebook.
Od sezonu 2020 nastąpiły duże zmiany: Sklep stacjonarny został przekształcony w sklep internetowy z opcją zakupów stacjonarnych.

Wysyłka/pakowanie paczek zazwyczaj odbywa się między 11:00 a 13:00, wtedy najłatwiej zrobić zakupy stacjonarne, ale możemy pojawić się na sklepie w bardzo niestandardowych godzinach, jednak wszystko trzeba ustalać wcześniej telefonicznie 796-025-255 (dzięki temu możesz zrobić u nas zakupy zarówno o godzinie 8:00 rano, jak i 22:00).

Niedziela: nieczynne

Zapraszamy, oczywiście pod adresem:

Sklep Manetka

ul. Hutnicza 2

41-923 Bytom

:)

Edited by engracado
Zmiany w funkcjonowaniu
  • Like 1