peri Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 miła i kompetentna obsługa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engracado Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Witajcie!Pewnie nie do wszystkich dotarła informacja na temat rocznicy otwarcia naszego sklepu. Więcej info na FB:https://www.facebook.com/events/899009603462591/ Zapraszamy w czwartek 12.02.2015r. - w planie urodzinowe ciacho, kawa, herbata... Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 To ja poproszę o info dla tych co "nie istnieją" !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vieto Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 pozwoliłem sobie przekleić z twarzoksiążki dla 'nieistniejących' "Kochani! Aż trudno uwierzyć, że niebawem minie rok od otwarcia naszego sklepu. Pamiętamy jak 12 lutego 2014r. wiele z Was przyjechało na otwarcie sklepu MANETKA ze wspaniałymi życzeniami, które się spełniły. To dzięki Wam istniejemy i rośniemy w siłę - DZIĘKUJEMY!Zapraszamy Was na wspólne świętowanie z nami pierwszych urodzin sklepu, gdzie będą czekały na Was naprawdę DUŻE RABATY - nawet do -40% od cen detalicznych. Oczywiście nie może zabraknąć tortu urodzinowego / ciasta / kawy i herbaty dla naszych gości Do zobaczenia!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Dzięki vieto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engracado Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 O widzisz accord jakie tu pomocne duszyczki Dodam jeszcze, że wyjątkowo w ten czwartek będziemy mieć otwarte do 18:00 (bądź do ostatniego gościa...), a nie do 16:00 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engracado Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Uwaga! 15 Marca 2015r. będziemy na Oldtimerbazarze w Sosnowcu! Nr naszego stanowiska to 211, w planie mamy zabrać próbkę towaru z naszej oferty, dobry humor i gotowość do działania! Na miejscu będziemy też wyceniać części do motocykli. Zapraszamy i do zobaczenia!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben IO Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 100% friendly i szybciej niż kurierem /uszczelka/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buli Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Informacyjnie gdyby ktoś jeszcze nie wiedział zmienił się adres sklepu z Radzionkowa przeniósł się do Bytomia obok drogi dk88, zmieniły się też godziny otwarcia w środę, reszta po staremu czyli bdb obsługa i profesjonalizm Adres sklepu stacjonarnego:MANETKAUl. Hutnicza 241-923 Bytom Godziny otwarcia:Poniedziałek 10:00 - 18:00Wtorek 8:00 - 16:00Środa 08:00 - 16:00Czwartek 8:00 - 16:00Piątek 8:00 - 16:00Sobota 9:00 - 13:00Niedziela nieczynne KONTAKT:e-mail: [email protected]kom: 796-025-255tel: 32-441-68-48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty_bytom Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Podepnę się do pozytywnych opinii Dobrze by też było, aby się sklep zaopatrzył w terminal do płatności kartą, bo to czasem ułatwi zakupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 zgadza sie, i na dodatek bardzo miła obsługa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christ0ff Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Byłem, widziałem, zakupiłem... Polecam. Widziałem, że nawet sporo osób spoza obrębu miasta tutaj gości. Co do terminali płatniczych - dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Łapouch-y Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Dnia 8.06.2017 o 17:17, becker napisał: zgadza sie, i na dodatek bardzo miła obsługa Zgadza się miła, fachowa i śliczna :-) PS dziwne że kobieta prowadzi sklep z częściami moticyklowymi, ale może dlatego tak miło się tam wraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christ0ff Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Godzinę temu, K.Łapouch-y napisał: PS dziwne że kobieta prowadzi sklep z częściami moticyklowymi, ale może dlatego tak miło się tam wraca. Co w tym dziwnego? Sprzedawczyni jest motocyklistką, płeć nie ma znaczenia. Z resztą kobiet nie jeździ wcale tak mało. Lepiej dla kupujących, żeby sprzedawca miał pojęcie o motocyklach w praktyce, a nie tylko w teorii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Łapouch-y Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Jednak mechanika i części mechaniczne to nie koniecznie domena kobiet.... Więc nie wiem co się czepiasz...? Czym innym jest handel ubraniami, kaskami itp a czym innym jest pomoc w dobraniu oleju, akcesoriów jak np grzane manetki czy inne gadżety... Już nie mówię o okladzinach sprzęgła klockach... Dlatego wielki plus dla Pani z manetki bo jest kompetentna i śliczna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Dacie w końcu fotkę, czy muszę się osobiście pofatygować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christ0ff Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 6 minut temu, LBG napisał: Dacie w końcu fotkę, czy muszę się osobiście pofatygować? Na profilu facebookowym sklepu znajdziesz https://www.facebook.com/sklepmanetka/ Aczkolwiek polecam pofatygować się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trzykrzyze Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Więc tak... Byłem wielokrotnie bo musiałem. Byłem tam nawet częściej niż musiałem i to nie dlatego, że prowadzi je kobieta. Moim zdaniem jest to miejsce wyróżniające się w tłumie, gdzie osoba z pasją, spotyka drugą, też z tą nieszczęsną pasją Kobieta w branży działa od dawna, więc jest mocno obyta. Aktywna w światku motocyklowym. Nie to co ja Podsumowując to całe pitu pitu: Miejsce bardzo łatwo znaleźć, a podstawową zaletą tego miejsca jest to, że Wasz problem, lub potrzeba staje sie w tym miejscu problemem lub potrzebą sprzedawcy. W niewielu miejscach uświadczycie tego. Pozdrawiam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Odswiezam.Mam pytanie do Was odnosnie sklepu Manetka w Bytomiu:Istnieje jeszcze , czy zostal przeniesiony w inny rejon?.Moze znacie jakis inny godny polecenia sklep z czesciami do kawy..Obreb Ruda ,Zabrze,Gliwice,Bytom,Chorzow,Mikolow. Z gory dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Istnieje Zawsze możesz zapytać o części Dawida. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 1 godzinę temu, grzesiek_73 napisał: Istnieje Aaa, faktycznie https://mapa.targeo.pl/manetka-ewa-heissler-hutnicza-2-2-41-923-bytom~12121695/przedsiebiorstwo-firma/adres Dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Godzinę temu, Taurus napisał: Aaa, faktycznie https://mapa.targeo.pl/manetka-ewa-heissler-hutnicza-2-2-41-923-bytom~12121695/przedsiebiorstwo-firma/adres Dzieki Ale dziś przejeżdżając, około 13tej było nieczynne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engracado Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 (edited) Wszelkie altualności pojawiają się na bieżąco, na fanpage facebook. Od sezonu 2020 nastąpiły duże zmiany: Sklep stacjonarny został przekształcony w sklep internetowy z opcją zakupów stacjonarnych. Wysyłka/pakowanie paczek zazwyczaj odbywa się między 11:00 a 13:00, wtedy najłatwiej zrobić zakupy stacjonarne, ale możemy pojawić się na sklepie w bardzo niestandardowych godzinach, jednak wszystko trzeba ustalać wcześniej telefonicznie 796-025-255 (dzięki temu możesz zrobić u nas zakupy zarówno o godzinie 8:00 rano, jak i 22:00). Niedziela: nieczynne Zapraszamy, oczywiście pod adresem: Sklep Manetka ul. Hutnicza 2 41-923 Bytom Edited March 12, 2021 by engracado Zmiany w funkcjonowaniu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts