Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Siłownia--zimną dbamy o siebie.

Marek-J-bie

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 1 month later...

No właśnie piękny sport, przykro tylko, że jest aż tak niszowy. Moim zdaniem miasto (chociaż miasto) powinno refundować jakiś nagrody roczne dla zawodników osiągających sukcesy. Jak trenowałam i zdobywałam naprawdę wysokie miejsca to otrzymywało się od sponsorów jakieś odżywki, koszulki.. i to było tyle. Raz na rok było spotkanie z prezydentem i otrzymywało się trochę większe nagrody, np torbe z NIKE  :lol:

No ale ktoś uprawiający ten sport musi go naprawdę lubić, bo wszystko co wkłada w siebie jest tylko dla niego. 

Szokiem dla mnie jest to, że mimo wszystko dużo kobiet trenuje wyciskanie i nawet trójbój - BRAWA DLA NICH :) jak by nie było sport nie należy do prostych :) Wymaga wiele poświęcenia i wyrzeczeń :)

Dobrze prawisz;)u nas to liczy się przede wszystkim piłka nożna a o dofinansowaniach do sportów siłowych czy też atletycznych można sobie pomarzyć.Mamy wiele ukrytych talentów tylko nie maja zaplecza na konkretne treningi oraz żeby wyjść i się pokazać.

Cóż POLSKA :D

pełny makijaż i nienaganna fryzura na siłowni o czymś musi świadczyć.. :D

już ucichła :) Chodakowski BUM minął.

Bo to nie poszukiwanie dobrej kondycji i figury tylko męża.. Zauważyłem,że nawet niektóre się nie pocą :D  nie wiem jak to robią

Nikt nie mówi tutaj, żeby kobieta była bardzo rozbudowana. Wszystko w granicach rozsądku. Ja 4 lata trenowałam wyciskanie, próbowałam w 3boju i wyglądam normalnie :) nawet byś nie powiedział, że trenowałam :)

Nie no OK wszystko w granicach rozsądku tylko gdzie są wyniki tam brakuję rozsądku  trenowałem kilka ładnych lat sporty walki były w grupie dziewczyny i powiem ci że naprawdę chyba nie ma takiej ilości alkoholu żebym mógł chcieć się przy którejś z nich obudzić.

hehe chyba muszę to zobaczyć jak wyglądasz normalnie  :D

• 4 years later...

Trochę odświeżę temat. Od grudnia regularnie walczę z moim zbędnym balastem zalegającego tłuszczu. Opięty kombinezon motocyklowy stał się w końcu luźny ? to mnie zmotywowało do podjęcia walki o zrzucenie kolejnych zbędnych kilogramów. Ktoś z Was w ten zimowy czas walczy podobnie jak ja z nadwagą? Jak sobie radzicie?

Ja postawiłem sobie dosyć ciekawy cel - jak schudnę 20kg kupuję nowy motocykl ? Małżonka na początku sceptyczna, w końcu z wielkim powątpieniem zgodziła się na taki układ. Mam więc jak widać duuuużą motywację ? A u Was jak to wygląda? Macie podobne noworoczne postanowienia?

• Like 1