Idealnie_Nieidealna Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 hehe lepiej że łapy niż brzuch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAWROS Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 w sumie dlaczego nie można by w krótkim rękawku fakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 do tego spodenki w palmy i japoneczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piro Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Mnie ten problem już nie dotyczy... Sprzedałem większą część mojej motocyklowej garderoby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAWROS Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Na Borata będzie idealnie Ice widzę że lecisz po całości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 a jak sytuacja wygląda u reszty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAWROS Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Reszta ćwiczyła zaocznie i nic się nie zmieniło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abstynent Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 HIIT robi ostrą robote - trzeba było dorobić nowe oczko w pasku, brzuch znika Za miesiąc licze że i ABS będzie ;] No i co najważniejsze - ZERO diety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essio Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 a jak sytuacja wygląda u reszty? Ja tam ostro walczę. Efekt taki,że galoty wiszą na dupie. Także jest miło. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Reszta ćwiczyła zaocznie i nic się nie zmieniłoreszta oszukiwała na sprawnościowych 'lato bezlitośnie zweryfikuje, czy był trening czy tylko gadanie' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papciasmerf Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 2tyg temu zlamalem trzy kosci srodrecza prawej dloni. tydzien w szpitalu, operacja- 6 srubek i blaszka, 8 tyg gipsu, potem wyciaganie srub.lato tuz tuz a takie spadki beda :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Co myślicie o Kobietach w takim oto sporcie? 3 x na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 coraz częściej kobietki pojawiają się na siłowni, ale niestety, mało która 'targa' żelastwo większość z nich żyje w różowej bańce Ewy Ch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinRR. Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 No właśnie piękny sport, przykro tylko, że jest aż tak niszowy. Moim zdaniem miasto (chociaż miasto) powinno refundować jakiś nagrody roczne dla zawodników osiągających sukcesy. Jak trenowałam i zdobywałam naprawdę wysokie miejsca to otrzymywało się od sponsorów jakieś odżywki, koszulki.. i to było tyle. Raz na rok było spotkanie z prezydentem i otrzymywało się trochę większe nagrody, np torbe z NIKE No ale ktoś uprawiający ten sport musi go naprawdę lubić, bo wszystko co wkłada w siebie jest tylko dla niego. Szokiem dla mnie jest to, że mimo wszystko dużo kobiet trenuje wyciskanie i nawet trójbój - BRAWA DLA NICH jak by nie było sport nie należy do prostych Wymaga wiele poświęcenia i wyrzeczeń Dobrze prawisz;)u nas to liczy się przede wszystkim piłka nożna a o dofinansowaniach do sportów siłowych czy też atletycznych można sobie pomarzyć.Mamy wiele ukrytych talentów tylko nie maja zaplecza na konkretne treningi oraz żeby wyjść i się pokazać. Cóż POLSKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idealnie_Nieidealna Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Moje obserwacje: kobiety+siłowania=podryw facetów. wydaje mi się, że jest to gwiazda, która ma swoje 5 minut pełny makijaż i nienaganna fryzura na siłowni o czymś musi świadczyć.. już ucichła Chodakowski BUM minął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAWROS Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Bez jaj gdzie kobiety do wyciskania czy trójboju kobieta nie może być rozbudowana jak to wygląda na samą myśl mnie zbiera rozumie siłownia i dbanie o siebie ale kurde nie szalejcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSV Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 pełny makijaż i nienaganna fryzura na siłowni o czymś musi świadczyć.. już ucichła Chodakowski BUM minął.Bo to nie poszukiwanie dobrej kondycji i figury tylko męża.. Zauważyłem,że nawet niektóre się nie pocą nie wiem jak to robią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir37 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Wszystko w granicach rozsądku http://fishki.pl/fishka,Piekne-delikatne-kulturystki,50917.htmlW łóżku z taka poczuł bym się jak gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinRR. Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Hahaha, wygląda to obleśnie raczej chodziło mi o http://www.motywujemy24.pl/3371/fit_cialo.html - i nawet nie musi być aż tak bardzo, ja np ćwiczyłam i wyglądałam mniej więcej tak: http://www.motywujemy24.pl/3430/fit_motywacja.htmla teraz wygladasz jak? jesli zaprzestalas cwiczyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinRR. Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 a schowały sie za....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinRR. Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 zartuje przeciez tak to niestety jest w tej dziedzinie zeby w miare mozliwosci utrzymywac forme po zakonczeniu jakiejs tam 'przygody':) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Co myślicie o Kobietach w takim oto sporcie? Taki widok dzisiaj to nic nowego.Rodzaj Zenski juz od lat uprawia dyscypliny w ktorych nie jeden z nas przed startem recznik rzuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Jedna z najmocniejszych Dziewczyn Agata Wrobel.Z pewnoscia wiekszosc ja zna. Jedna z najszybszych , tez z pewnoscia nie jest obca Leslie Porterfield . No i troche z polki calkiem twardych Dziewczyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAWROS Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Nikt nie mówi tutaj, żeby kobieta była bardzo rozbudowana. Wszystko w granicach rozsądku. Ja 4 lata trenowałam wyciskanie, próbowałam w 3boju i wyglądam normalnie nawet byś nie powiedział, że trenowałam Nie no OK wszystko w granicach rozsądku tylko gdzie są wyniki tam brakuję rozsądku trenowałem kilka ładnych lat sporty walki były w grupie dziewczyny i powiem ci że naprawdę chyba nie ma takiej ilości alkoholu żebym mógł chcieć się przy którejś z nich obudzić. hehe chyba muszę to zobaczyć jak wyglądasz normalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterTwister Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Trochę odświeżę temat. Od grudnia regularnie walczę z moim zbędnym balastem zalegającego tłuszczu. Opięty kombinezon motocyklowy stał się w końcu luźny ? to mnie zmotywowało do podjęcia walki o zrzucenie kolejnych zbędnych kilogramów. Ktoś z Was w ten zimowy czas walczy podobnie jak ja z nadwagą? Jak sobie radzicie? Ja postawiłem sobie dosyć ciekawy cel - jak schudnę 20kg kupuję nowy motocykl ? Małżonka na początku sceptyczna, w końcu z wielkim powątpieniem zgodziła się na taki układ. Mam więc jak widać duuuużą motywację ? A u Was jak to wygląda? Macie podobne noworoczne postanowienia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts