Hanys Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Pany i Panie temat umarty ? Enduruje ftoś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon82 Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 a co by nie temat umarł lodzie jeszcze żyją jak co to można się zgadać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 W okolicach Żor jeszcze żyjemy https://m.youtube.com/watch?v=mP5BnCpH_Y8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobelik Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Okolice Łazisk ktoś kiedyś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Zapraszam do oglądania nowej produkcji;) jak sie wam podoba;)? https://m.youtube.com/watch?v=-qNDDDafeA4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafałł Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Hej, Koledzy, może ktoś zna jaką fajną trasę typu off, po górach, lub jakiejś fajnej okolicy?Chętnie bym się wybrał na taką dłuższą wycieczkę (dzień, lub popołudnie). Nie chodzi mi o podjeżdżanie pod dwudziestometrową skarpę, lub latanie w kółko po jednej hałdzie, tylko o nawinięcie kilkudziesięciu kilometrów (conajmniej) w jakimś ładnym plenerze.W ubiegłą niedzielę wybrałem się do brennej, ustronia i szczyrku. Parę fajnych dróżek w las zaliczyłem (większość to teren prywatny, lub zakaz wjazdu bo teren lesny), ale samemu to nie to, bo czasami jest potrzebna pomoc. Mam ciężki motor i źle się go zrzuca z podjazdu Może ktoś ma jakąś traskę i chciałby się podzielić nią, lub ma ochotę coś poszukać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Cześć kolego, jeżdzę podobnie. Czym latasz i na jakich oponach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafałł Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Transalp, taki mocno wysłużony Oponki mam enduro, ale nie są bardzo agresywne. Przynajmniej na ostatniej wycieczce dookoła tatr, bardzo mnie zaskoczyły pozytywnie na aswalcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 W sam raz. Na PW wysłałem Ci mój nr tel. Zadzwoń, pogadamy i na kiedyś coś ustalimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Zapraszam do grupyhttps://www.facebook.com/groups/782798175138825/teren zróżnicowany, jeżdzimy na suzuki dr 350, yamaha tte 600, honda crf 450okolice Żor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Zapraszamy do nas. https://m.facebook.com/Enduroodcinateam?ref=m_notif¬if_t=notify_me_page Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanys Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Witam, odświeżam. Jest tu jakiś crossowiec/endurowiec z okolic Tarnowskich Gór chetny do śmigania w terenie? Jezdze na CRF 450, jest przyczepka mozna sie wybrac na tor np. Dabrowa Górnicza (polecam zaliczony juz w tym roku ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Jeżdzę off ale na r1200gs. Jak Ty lub ktoś inny ma ochotę na dużym w terenie polatać to chętnie. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Z dzisiaj- Rajd Wiosny na Ajsce. https://vimeo.com/159703227https://vimeo.com/159703378 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek89TG Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Witam zaczołem w w tym roku przygode z enduro mam takie pytanie czy warto umawiac sie z wami na przejazdzke. Posiadam Derbi senda 80 da rade na waszych trasach czy odrazu przejsc do wymiany silnika bo posiadam dodatkowo 125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturZabrze Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam jeździ ktoś z zabrza po okolicznych hałdach, polach? Pisać to sie zgadamy moto crf450 dopiero zaczynam także w miarę spokojne jazdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek89TG Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam jestem z okolic Tarnowskich Gór chętnie bym gdzieś pojezdził mam Derbi Senda 70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArturZabrze Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Trochę daleko, ja raczej tam nie dam rady dojechać. Dasz radę robić jakieś podjazdy na tej 70? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek89TG Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 15 godzin temu, ArturZabrze napisał: Trochę daleko, ja raczej tam nie dam rady dojechać. Dasz radę robić jakieś podjazdy na tej 70? podjazdy srednie tak a duzych nie probowałem ale w srogim błocie brak mocy. Musiał bym spróbować, szukam juz coś większego to do nauki zakupiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel ruda slaska Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Chce ktos pojezdzic po lasach kochłowickich ewentualnie ajska? Mam yamaha xt125 kont. 513072989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulf Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Ktoś śmiga po hałdach w Okolicy Zabrza/Rudy śląskiej? To moje początki na crossie więc jazda spokojna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgns Posted September 24, 2016 Report Share Posted September 24, 2016 Ktos chetny na jakis kurs jutro? Jestem z Gliwic i chetnie zalicze maly wypad po slasku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirol Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 Dnia 3.05.2016 o 09:29, ArturZabrze napisał: Witam jeździ ktoś z zabrza po okolicznych hałdach, polach? Pisać to sie zgadamy moto crf450 dopiero zaczynam także w miarę spokojne jazdy Witam, jeżdżą , jeżdżą, troszkę ludzi w naszych okolicach jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motocrossistka Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Śmigacie jeszcze? Jestem chetna na jakieś endurowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbiq Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Witam, jestem ze Świętochłowic i szukam kogoś z kim mógłbym pojeździć na crossie (śmigam na Hondzie CRFX 450) w okolicach Świętochłowic, Bytomia, Chorzowa. Na crossie jeżdżę dopiero od niecałego roku więc umiejętności też średnie, ale szybko się uczę Chętnie poznałbym jakieś fajne miejscówki do szkolenia umiejętności. Obecnie najczęściej jeżdżę na Ajsce i Orzeł Biały. Najlepiej kontaktować się na facebooku - Marek Urbanek. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts