Mirol Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 witam , szukam ludzi co jeżdżą motorami Enduro na wycieczki po szutrach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapaśnik Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Ja jutro jadę o 9 na hołdy do czerwonki-leszczyn gdzieś do 16-18 zależy jak będzie się chciało śmigać. Pisz na pw jak chcesz jechać.PS: czym smigasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapaśnik Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostek19 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Śmigamy co wekeend w okolicach Rudy,Zabrza ,Świętochlowic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapaśnik Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Śmigamy co wekeend w okolicach Rudy,Zabrza ,Świętochlowic Daj jakieś namiary gdzie podjechać (gdzie się spotykacie) ? Wpadne quadem albo enduro zależy jaki teren przewidujecie - napiszcie. PS : mam wolną sobotę i niedzielę. I czy znajomy na 125 ccm może wpaść ? Da radę w Waszym terenie ? Jest amatorem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostek19 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Daj jakieś namiary gdzie podjechać (gdzie się spotykacie) ? Wpadne quadem albo enduro zależy jaki teren przewidujecie - napiszcie. PS : mam wolną sobotę i niedzielę. I czy znajomy na 125 ccm może wpaść ? Da radę w Waszym terenie ? Jest amatorem. Zapraszamy za tydzień w niedziele,spotykamy sie przeważnie w okolicy Starego toru motocrossowego tzw.Ajski w Świętochłowicach,co do godz. to jeszcze sie zgadamy.Jezdzimy w mieszanej ekipie quady i moto,tak ze nie ma problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapaśnik Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ja już nie wyjadę w tym sezonie Złamany obojczyk, nadwyrężenie stawu kolanowego i jak by tego było mało "wypadł" mi palec wskazujący, ale doktor już naprawił hehe;) Miłego latania życzę ! PS : śniegi mają przyjść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHAŁ ATV Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Koledzy, czy temat dalej aktualny? Nudno sie samemu jezdzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanys Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Ja bym sie pisal na jakies offroadowe smiganie, moje enduro to XT, motorek z nadwaga na tor sie nie nadaje. A moze ktos na supermoto lata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinez3433 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Jutro jadę na hałdy do Knurowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirol Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Koledzy, czy temat dalej aktualny? Nudno sie samemu jezdzi witam , temat jak najbardziej aktualny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHAŁ ATV Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 A gdzie jezdzicie? Moze gdzies okolice gliwic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Szukam kogoś z okolic Zor;) mamy tu super holde i dużo lasu:) jest ktoś chętny? Myśle ze na czerwionke bym tez był w stanie podskoczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carri Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ja jestem z Żor i wolne weekend jak się jakies znajda staram się cos posmigac, czym jeździsz?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Kx 250 pisz do mnie 604758004. Jutro myśle posmigamy;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthurr Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Melduję się jako świeżak.Do Żor mam blisko, do Czerwionki jeszcze bliżej więc chętnie pojeździłbym w jakiejś grupie - jak już ktoś wspomniał samemu nudno a czasem trochę straszno.Amator, moto - KLR250, doświadczenie - 2-3 razy w tygodniu po okolicznych lasach więc... znikome Jakby coś się gdzieś umawiało - bardzo proszę o sms/ dzwonka - 501214117 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Tak to u nas wygląda;] kto chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirol Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 witam , Enduro-wycieczka szutrówkami dookoła Śląska , Kto chętny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthurr Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Pierwsze spotkanie dzięki temu tematowi zaliczone - dzięki koledze na DT125 za ustawkę. Hałda w Żorach objechana, okoliczne lasy też Jedna fotka się zdarzyła: Górkę udało się zdobyć przy trzecim podejściu Mój numer wyżej, gdyby gdzieś coś się ustawiało - proszę o cynk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirol Posted June 26, 2014 Author Report Share Posted June 26, 2014 extra fota , miałem okazje pojezdzic na kopalni piasku-Kotlarnia , i jazda po piasku , kopnym piasku masakra ale przy wywrotkach mniej boli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtct Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Witam, Szukam kogoś z okolic Cieszyna, żeby pozwiedzać nowe dróżki, bo samemu to trochę niebezpiecznie i nudno. Mam KTM EXC 200 i za mną dopiero jeden sezon. Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirol Posted July 4, 2014 Author Report Share Posted July 4, 2014 witam , ktoś chętny się na pewno znajdzie , ja mam trochę za daleko do ciebie a samemu to nie szalej bo wrazie W nie będzie miał cie kto poratowac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chutnik Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 witam serdecznie czy ktoś jeszcze śmiga w okolicach chorzów , bytom , świętochłowice chętnie dołącze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac_pl Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Wodzisław okolice na weekend 26 27.07 polatac po polach nowyc terenach hołdach itp ? jac to pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtct Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Panowie oracie jeszcze na holdach? Zalozylem ostatnio hak zeby posmigac gdzies dalej od domu.Jezdzicie regularnie regularnie w jakis dzien? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts