Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 9 minut temu, Deus napisał: Pomysł OK, ale dzisiaj gram koncert w Starej Gazowni i nie wiem o której i w jakim stanie wrócę do domu Jutro może być problem z wczesnym wyjazdem O której chciałbyś wyjechać? no tak o ósmej, max 8:30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 O Ch** ? To ja się chyba nie pozbieram tak wcześnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Teraz, Deus napisał: O Ch** ? To ja się chyba nie pozbieram tak wcześnie ? wcześnie to mosz o 6:00 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 W niedziele wcześnie to 10:00 a czasami nawet 12:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Teraz, Deus napisał: W niedziele wcześnie to 10:00 a czasami nawet 12:00 albo leżenie na żonie do 12:00 abo jazda na motorze, wybór należy do Ciebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raVal Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Chętnie bym się dołączył ale nie dysponuje taką ilością czasu ? Zapewne wyjdę maszyną ale tak na 100-200km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 30 minut temu, raVal napisał: Chętnie bym się dołączył ale nie dysponuje taką ilością czasu ? Zapewne wyjdę maszyną ale tak na 100-200km. Nie musimy jechać do Dolni Morava, to była tylko propozycja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Może tak, o 9:00 spotkanie na stacji BP obok mcKwacza i decydujemy czy jedziemy trasą którą zaproponował @Deus czy inną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 to jak z jutrzejszym dniem, będzie ktoś? gdzieś śmigamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 1 godzinę temu, Onlinemaster napisał: to jak z jutrzejszym dniem, będzie ktoś? gdzieś śmigamy? Ja chętnie, ale obawiam się, że na 9 nie dam rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 20 minut temu, Deus napisał: Ja chętnie, ale obawiam się, że na 9 nie dam rady o której możesz być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raVal Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Moje godziny to od 11 00 do 15 00 wiecej czasu nie wydrapie ? Ale zawsze cos ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 ja już śmigam od ósmej ? zaraz będę na chabówce a potem pewnie gdzieś na Jurze K/CZ Kto rano wstaje... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raVal Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 "Kto rano wstaje"... w tym wieku to no już też nie będę umiał spać ? Ps. To pochwal się ile już w tym roku napisałeś km? Pogoda była piękna.. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Mam nadzieję, że na mnie nie czekaliście. Po prostu musiałem się wyspać. Ale żeby nie było 360 km dzisiaj nawinięte PS Po zachodzie słońca piździ w ch** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 1 godzinę temu, raVal napisał: "Kto rano wstaje"... w tym wieku to no już też nie będę umiał spać ? Ps. To pochwal się ile już w tym roku napisałeś km? Pogoda była piękna.. ?? już ja bym się wybyczył w łóżku ale sezon sie kończy to trza jeszcze wykorzystać na maxa, wyśpia sie na emeryturze ? Ile nawinąłem w tym roku, chmm, szczerze, przestałem to obserwować Godzinę temu, Deus napisał: Mam nadzieję, że na mnie nie czekaliście. Po prostu musiałem się wyspać. Ale żeby nie było 360 km dzisiaj nawinięte PS Po zachodzie słońca piździ w ch** ja, jeszcze czekać na królewicza aż się wyśpi, takigo wała jak polska cała ? kaj żeś był się pochwol, jo dzisio śmigoł w ekipie złożonej początkowo z ok. 50 ! motocykli, na koniec zostało nas ok. 30, wyhaczyłech ich na tym durnym portalu footbook, czy jakoś tak ? bo wy żeście sie musieli kurna wyspać... zrobili my 410 km, zaliczona Chabówka, Krakowski Wawel , jakiś śmieszny smok ziejący ogniem z okopconym ryjem, powrót przez Olkusz, było zajebiście ale rano prawie zamarzłech, między 8:00 a 9:30 było tylko 4*C, potem już bardzo szybko ciepełko, w chacie byłech o 21:00 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Latanie na 50 moto? NIE, DZIĘKUJĘ ? Chabówka? TYM BARDZIEJ! ? A gdzie mi tam do królewicza? A wyspać się raz w tygodniu to chyba można, co nie? Dzisiaj Polsko-Czeski spontan z późnym powrotem do domu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 53 minuty temu, Deus napisał: ??A wyspać się raz w tygodniu to chyba można, co nie? przyznaj się, bałeś się że ci tak z rańca dupa zmarznie ? Ja wiem że Chabówka to dno ale wizyta w krk już była fajna, a na 50 moto jeszcze nie leciałem w trasę, trzeba było choć raz spróbować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokita Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 w jaki sposób zebrało się aż tyle maszyn (50)? tutaj ciężko 4 zebrać ? Daj namiar na stronkę. Ja wczoraj późnym popołudniem poleciałem na Pustynię Błędowską. Miałem okazję popatrzeć na trening Rafała Sonika. Powrót, trochę zimno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 17 minut temu, Rokita napisał: w jaki sposób zebrało się aż tyle maszyn (50)? tutaj ciężko 4 zebrać ? Daj namiar na stronkę. W jaki sposób, chyba wiem, ogłoszenie na portalu o dużym zasięgu było kluczem, wątek na naszym forum czyta kilkanaście czy kilkadziesiąt osób, tam kilka tysięcy motocyklistów, nie trudno o chętnych dysponujących czasem Poszukaj na footbooku grupy: "Umawianie na latanie", tylko nie podniecaj się za fest, mega chujowo się jeździ tak liczną grupą, już lepiej w 4 ciężko zebrane osoby niż 50 zebranych bez większego problemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raVal Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Zapamietałes imiona wszystkich 50 osob? ? Ja mam problem tych "4" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokita Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 kurła, nie ma mnie na fejsie, więc nie istnieję ? i coś tam wyskoczyło, ze grupa zamknięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onlinemaster Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 12 godzin temu, raVal napisał: Zapamietałes imiona wszystkich 50 osob? ? Ja mam problem tych "4" ? ha ha, udało mi się jedynie nawiązać kontakt z jedną z osób, być może pośmiga z nami to było by większe prawdopodobieństwo że uda się w ogóle choć dwie chętne osoby zmobilizować do jazdy w tym samym czasie, bo z tym to mamy problem ? 1 godzinę temu, Rokita napisał: kurła, nie ma mnie na fejsie, więc nie istnieję ? i coś tam wyskoczyło, ze grupa zamknięta. mnie też nie ma na fejsie ale skorzystałem z konta żony ? Owszem, grupa zamknięta, trzeba się prosić szanownego moda grupy o dostęp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokita Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 a to są ziomki z regionu czy cała Polska? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salsa Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Cześć Onlinemaster być może pośmiga Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts