Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Motocykliści Wodzisław,Rybnik,Jastrzębie,Racibórz i okolice łączmy sie...

dragon005

Recommended Posts

1 godzinę temu, raVal napisał:

"Kto rano wstaje"... w tym wieku to no już też nie będę umiał spać ? 

Ps. To pochwal się ile już w tym roku napisałeś km?

Pogoda była piękna..  ??

już ja bym się wybyczył w łóżku ale sezon sie kończy to trza jeszcze wykorzystać na maxa, wyśpia sie na emeryturze ? Ile nawinąłem w tym roku, chmm, szczerze, przestałem to obserwować

Godzinę temu, Deus napisał:

Mam nadzieję, że na mnie nie czekaliście. Po prostu musiałem się wyspać. :P  Ale żeby nie było 360 km dzisiaj nawinięte :D PS Po zachodzie słońca piździ w ch** :P 

ja, jeszcze czekać na królewicza aż się wyśpi, takigo wała jak polska cała ? kaj żeś był się pochwol, jo dzisio śmigoł w ekipie złożonej początkowo z ok. 50 ! motocykli, na koniec zostało nas ok. 30, wyhaczyłech ich na tym durnym portalu footbook, czy jakoś tak ? bo wy żeście sie musieli kurna wyspać... zrobili my 410 km, zaliczona Chabówka, Krakowski Wawel , jakiś śmieszny smok ziejący ogniem z okopconym ryjem, powrót przez Olkusz, było zajebiście ale rano prawie zamarzłech, między 8:00 a 9:30 było tylko 4*C, potem już bardzo szybko ciepełko, w chacie byłech o 21:00

• Like 1

w jaki sposób zebrało się aż tyle maszyn (50)?

tutaj ciężko 4 zebrać ?

Daj namiar na stronkę.

Ja wczoraj późnym popołudniem poleciałem na Pustynię Błędowską. Miałem okazję popatrzeć na trening Rafała Sonika.

Powrót, trochę zimno ?

IMG_20180930_173633.jpg

17 minut temu, Rokita napisał:

w jaki sposób zebrało się aż tyle maszyn (50)?

tutaj ciężko 4 zebrać ?

Daj namiar na stronkę.

W jaki sposób, chyba wiem, ogłoszenie na portalu o dużym zasięgu było kluczem, wątek na naszym forum czyta kilkanaście czy kilkadziesiąt osób, tam kilka tysięcy motocyklistów, nie trudno o chętnych dysponujących czasem

Poszukaj na footbooku grupy: "Umawianie na latanie", tylko nie podniecaj się za fest, mega chujowo się jeździ tak liczną grupą, już lepiej w 4 ciężko zebrane osoby niż 50 zebranych bez większego problemu ?

12 godzin temu, raVal napisał:

Zapamietałes imiona wszystkich 50 osob? ?

Ja mam problem tych "4" ?

ha ha, udało mi się jedynie nawiązać kontakt z jedną z osób, być może pośmiga z nami to było by większe prawdopodobieństwo że uda się w ogóle choć dwie chętne osoby zmobilizować do jazdy w tym samym czasie, bo z tym to mamy problem ?

1 godzinę temu, Rokita napisał:

kurła, nie ma mnie na fejsie, więc nie istnieję ?

i coś tam wyskoczyło, ze grupa zamknięta.

mnie też nie ma na fejsie ale skorzystałem z konta żony ? Owszem, grupa zamknięta, trzeba się prosić szanownego moda grupy o dostęp ?