Vanhelsing Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Jako ,ze mamy tu jednego miłośnika tej marki wklejam reklame ich oferty!!!http://vimeo.com/28037550 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 dziekuje za pamiec o moim sprzecie.polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 My se takimi pojeździli trochę.Moja koleżanka była w niebo wzięta.Mi za to ten przypadł do serca strasznie.Tylko cena nie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathykgb Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 no se pojeździłam baaaardzo mnie się spodobał właśnie ten czarny - chyba to jest model 8Ball - tylko 1 minus - strasznie słaby przedni hamulec, chyba że to wina przyzwyczajenia z innego moto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 bardzo mnie ucieszyly wasze wypowiedzi.(od razu jestem wiekszy-uroslem).moj jest odrobine starzsy ale za to jego wyglad przewyzsza te nowe.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 wstyd mowic ale musze kogos porprosic aby to zrobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woszu Posted Friday at 11:35 AM Report Share Posted Friday at 11:35 AM Witam. Trafiłem tutaj, szukając info o marce Victory. victoryMP, widzę, że masz (lub miałeś) taki sprzęt. Orientujesz się czy jest jakieś większe forum marki w Polsce? Dołączyłem do grona posiadaczy i pewnie będę potrzebował poszerzyć wiedzę:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted Friday at 12:02 PM Report Share Posted Friday at 12:02 PM Witaj. Miałem VICTORY 1500, i bardzo sobie chwale. Sprowadziłem z za wielkiej wody(Pensylwania). Nigdy nie szukałem żadnego forum w tym temacie. Jak będziesz miał pytania ,a będę mógł pomoc, to pisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woszu Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Przerabiałeś może temat czujnika biegów? Chciałbym dołożyć wskaźnik, ale pewnie oryginalny czujnik ma tylko dwa przewody do neutralnego. Potrzebuje ustalić, z jakiego moto czujnik będzie pasował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago 14 minut temu, woszu napisał: Przerabiałeś może temat czujnika biegów? Chciałbym dołożyć wskaźnik, ale pewnie oryginalny czujnik ma tylko dwa przewody do neutralnego. Potrzebuje ustalić, z jakiego moto czujnik będzie pasował. Nic takiego nie robiłem. W moim tez nie było wyświetlacza biegów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woszu Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago No bo chyba Victory nie ma w ogóle wskaźnika i tym samym czujnika z wieloma przewodami. Dlatego trzeba przypasować z innego moto:) A czujnik biegów to jednak wygodna sprawa. Nie wiem jeszcze jak będzie w Vegas, ale wcześniej w moto notorycznie próbowałem wbić 6 bieg w 5-cio biegowej skrzyni:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts