malaxxx1 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam:) już końcówka kursu na A mi została... wujek chce mi podarować stojacy i nie używany od dwóch lat motocykl Cagiva planeta... prawdopodobnie to jest 125. pieniędzy na razie na nic innego nie mam. ale zastanawiam się co to za motocykl bo nic o nim nie wiem. czy to nie wstyd jeździć na takim. jestem kobietą i zastanawiam się czy dobrze będę wygladać na takim, bo wiadomo że wygląd dla kobiety jest jednym z ważniejszych priorytetów. Pozdrawiam. moje gg:28417947 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
august. Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Jak nie masz pieniędzy na coś innego to nie kręć nosem po drugie na zdjęciach prezentuje się ładnie.Po trzecie nie ma motocykli na których się człowiek nie prezentuje jak Ci chce wujek podarować to się ciesz,zostanie Ci pieniędzy na ubrania do moto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkce Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 troche wstyd....znajdz jakiegos litra 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abaddon Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 troche wstyd....znajdz jakiegos litraWstyd to kraść i babie z dupy spaść... nie doczytałeś, że kończy kurs kat. A?? Pewnie to początki w lataniu, a co za tym idzie, dobre moto jak na początek... i ładne Sam nie wiesz, czy przy prędkości 20-40 km/h można zrobić z siebie kalekę, a komuś polecasz litra, bo 125 to trochę wstyd... żenada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkce Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Black bird to byl sarkazm;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abaddon Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Może i sarkazm, ale jak dla mnie, trudno wyczuwalny, niemniej jednak, wybrnąłeś prawie wzorowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada.jak cie stac na motorek za 50.000 zlotych to podziekuj wujkowi niech go sobie wsadzi...i tyle.pozdrawiam mloda damo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Ka Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Kaj tam taki motór?! Oszolała? Toć to gańba bedzie! Jeżeli podchodzisz do tego w taki sposób to sobie odpuść. Zaoszczędzisz nerwów rodzicom.jak cie stac na motorek za 50.000 zlotych to podziekuj wujkowi niech go sobie wsadzi...Amen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Witam:) już końcówka kursu na A mi została... wujek chce mi podarować stojacy i nie używany od dwóch lat motocykl Cagiva planeta... prawdopodobnie to jest 125. pieniędzy na razie na nic innego nie mam. ale zastanawiam się co to za motocykl bo nic o nim nie wiem. czy to nie wstyd jeździć na takim. jestem kobietą i zastanawiam się czy dobrze będę wygladać na takim, bo wiadomo że wygląd dla kobiety jest jednym z ważniejszych priorytetów. Pozdrawiam. moje gg:28417947witaj Mala i rozchmurz sie,bierz motor jak daja(mnie tam nigdy nikt takiego prezentu nie dal)i smigaj .pozdrawiam Malenka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manka Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 wstyd..................................................... ale pisac takie dziwne rzeczy...w sumie te sarkazmy były bardzo lagodne, ale ja dzis obolała więc nie mam siły dopierdzielić z grubej rury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike_82 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Witam:) już końcówka kursu na A mi została... wujek chce mi podarować stojacy i nie używany od dwóch lat motocykl Cagiva planeta..Jak podarowac to weź, wystaw na allegro i kup za to jakąs 500 tkę. Proste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minda Moa Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 wstyd? co to wgl jest za pytanie? Jeśli uważasz że wstyd jezdzic na tym czy tamtym motocyklu, to zastanawiam sie po co robisz wgl to prawko? Do lansu? Pozdr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Odgrzales kotleta z 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minda Moa Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Na studiach nikt nie narzekał.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Nooo zajebisty kasztan........... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjs Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 I Wicher znowu nabija (tylko dla siebie znanym celu) posty na kotletach xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Chyba ty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts