Pchela 67 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Witajcie, Tak jak w temacie, czekam na opinie... i sugestie... Quote Link to post Share on other sites
Guest sylaD-Team Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Pcheła fajnie to wygląda , tylko zalogować się nie mogę dałam odzyskiwanie hasła - może to coś pomoże - na razie czekam. Quote Link to post Share on other sites
Pchela 67 Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Hasło powinno przyjść na Twój mail. Przypisany do konta. W razie czego łap mnie na gg. Quote Link to post Share on other sites
re5pect 0 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?/topic/121945-gdzie-sa-moje-wiadomosci-prywatne/ Quote Link to post Share on other sites
ozzy39 1 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Jak na razie wszystko gra . Hasło też musiałem odzyskać ale juz ok . Quote Link to post Share on other sites
gepcio 0 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Gdzie Awatary? ) Quote Link to post Share on other sites
re5pect 0 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 może szanowny administrator by raczył odpowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
gepcio 0 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Awatary już są , dzięki Quote Link to post Share on other sites
Franz 0 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pożyjemy zobaczymy , nie jest źle! Quote Link to post Share on other sites
ewwlub 0 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 wygląda lepiej, ale zobaczymy jak dalej będzie Quote Link to post Share on other sites
cathykgb 1 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 na pierwszy rzut oka całkiem przyjemnie rozglądam się dalej.... Quote Link to post Share on other sites
Sorier 2 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Po nieudanym logowaniu pomyślałem, że powstało kolejne forum, ale na szczęście przywracanie hasła pomogło. Nie dało się tego obejść? Znam ten "wzór" fora (nie wiem jak się to fachowo nazywa) z innego fora i tam wprowadzenie go nie wymagał zmiany hasła.Poza tym jest o wiele lepiej. Nie można tak było od razu?? Quote Link to post Share on other sites
.:BadMan:. 353 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pcheła a nie da się przywrócić starego dobrego forum z 2006 roku ? Quote Link to post Share on other sites
Pchela 67 Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Dobra, dobra... jest cały czas pełna mobilizacja, żeby nie schrzanić drugi raz, i to poniekąd jest przyznanie się do błędu, ale nie ma co... Quote Link to post Share on other sites
.:BadMan:. 353 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Mnie pasuje, szkoda, że moja reputacja wynosi 0 i ilosc postów jest znikoma a tyle spamu było Teraz mogę spokojnie założyć swoją koszulkę FŚM i nie słyszeć komentarzy - to ten z upadłego forum" Quote Link to post Share on other sites
Wicher 337 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Jak narazie w porządku Cześć Bad. Myślałem, że już tutaj nie zaglądasz Quote Link to post Share on other sites
.:BadMan:. 353 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Jak narazie w porządku Cześć Bad. Myślałem, że już tutaj nie zaglądasz Jeszcze forum nie upadło póki my żyjemy, wiosna panie Sierżancie zbliża się wielkimi krokami. Świstak wyszedł z norki i nie zobaczył swojego cienia to wróży rychłe nadejście wiosny Quote Link to post Share on other sites
pacza 89 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Bardzo funkcjonalne toto wszystko jest Quote Link to post Share on other sites
Wicher 337 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jeszcze forum nie upadło póki my żyjemy, wiosna panie Sierżancie zbliża się wielkimi krokami. Świstak wyszedł z norki i nie zobaczył swojego cienia to wróży rychłe nadejście wiosny Starzy wyjadacze nie śpią Trzeba zrobić jakieś uroczyste rozpoczęcie rzeźniczego sezonu Quote Link to post Share on other sites
hikor 0 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Starzy wyjadacze nie śpią Trzeba zrobić jakieś uroczyste rozpoczęcie rzeźniczego sezonu O, to to to Witam wszystkich po długiej przerwie.Wicher sięmanerko Quote Link to post Share on other sites
Wicher 337 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 O kurde, człowieku Gdzie byłeś, jak cię nie było?? Quote Link to post Share on other sites
Anushka 3 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ooo dużo lepiej niż było!Fajnie się przegląda, łatwy dostęp do wszystkiego. Jeszcze jestem ciekawa czy wyjdą jakieś błędy. Quote Link to post Share on other sites
razorbl 0 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Ciekawe graficznie, czytelne, dostęp do różnych funkcji pod ręka... jestem na Tak Quote Link to post Share on other sites
elvis 1 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Pustka była w moim życiu bez FŚM Quote Link to post Share on other sites
Draco 0 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Tak powinno wyglądać tamte forum Teraz jest elegancko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts