mikolajmoto Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 SZUKAM POMOCY U BRACI MOTOCYKLISTÓW TEMAT NIE JEST MOTOCYKLOWY ALE JESTEM MOTOCYKLISTĄ CHODZI MI O MOJĄ ZAGINIONĄ CÓRKĘ WYSZŁA NA PRAKTYKĘ 31 MAJA ALE TAM NIE DOTARŁA I WSZELKI ŚLAD PO CÓRCE PRZEPAD NA POLICJI ZOSTAŁO ZGŁOSZONE JESTEM OCZYWIŚCIE SZUKAM NA WŁASNĄ RĘKĘ BO POLICJA BYTOMSKA TYLKO MNIE ZBYWA JEŻELI KTOŚ Z BRACI MOTOCYKLISTÓW WIDZIAŁ BY TĄ OSOBĘ PROSZĘ O KONTAKT 511-170-499 LUB POD 997 112 TROCHĘ ŚMIGAMY PO NASZYCH ŚLĄSKICH MIASTACH MOŻE KTOŚ JĄ ZOBACZY Z GÓRY SERDECZNE DZIĘKI POZDROWIONKA MIKOŁAJ DO TEMATU DORZUCAM FOTKĘ CÓRKI I LINKA http://www.bytom.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art3245,poszukujemy-zaginionej-siedemnastolatki.html bcf9a475b453e2a6med.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacza Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Wydrukuję to w pracy i przykleję w paru miejscach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 dzięki pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosma Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 U mnie w pracy poszlo do ponad tysiaca osob na drzwiach wjsciowych tez wisi. Budynek altus K-ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 DZIĘKI KOSMA pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armor Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Ja w mojej pracy też przkazałam informacje (zobaczy to jakieś 250 osób)Jeśli można mi coś zasugerować, to dobrze było by umieścić też zdjęcie na którym ma związane włosy, dzięki czemu będzie widać całą twarz.Trzymam kciuki i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parys2 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 czesc przyjacielu, z mojej strony tez zrobie wszystko aby ci pomoc , wydrukuje kilka zdjec i powyklejam to w chorzowie . pozdrawiam i glowa do gury bedzie wszystko dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 armor córka cały czas nosiła włosy rozpuszczone nigdy ich nie spinała gumkami dlatego dałem taką fotkę i zrobioną całkiem niedawno przed zaginięciem dzięki za pomoc i za wsparcie pozdro dla Parysa2 cały czas jestem dobrej myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwowarek Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 W poniedziałek i u mnie w pracy będzie wisiała informacja w paru widocznych miejscach. Wysłałem informację mailem do wszystkich znajomych i pracowników firmy. Postanowiłem również porozklejać informacje w Będzinie i okolicach na głównych przystankach autobusowych i tramwajowych.Dobrym sposobem będzie zamieszczenie informacji przy lokalach wyborczych!!! Tam będzie jutro przewijało się najwięcej osób.DO ROBOTY MOTOCYKLIŚCI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 siemka piwowarek podałem ci e-mail na pw dzięki za pomoc pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulf Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 U mnie w pracy też już wisi informacja, dużo ludzi jest z Bytomia z pośród 100 pracowników. Przynajmniej tak mogę pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 ULF DZIĘKI ZA POMOC POZDRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daill88 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Będę miał oczy szeroko otwarte.Dam znać chłopakom, możesz na nas liczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa*91 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 W Zabrzu też zawiśnie ogłoszenie. Trzymaj się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Info poleciało w świat, powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 dzięki braci motocyklowej Daill88,kosa*91,Amek za wsparcie i to co zrobiliście dla nas pozdro MIKOŁAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poldek13 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Witaj, współczuje kolego. Pomoge ile się da, dzisiaj zawiśnie ogłoszenie w Katowickiej Komendzie Straży Ochrony Kolei, myśle że na tym terenie też warto szukać. Mam nadzieje że wszystko dobrze się skończy.Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandit915 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 i co wiadomo już coś więcej umnie poszło na NK jeśli macie konta wklejcie to też na NK czym wiecej ludzi się o tym dowie tym większe prawdopodobienstwo ze ktoś może ją zauwarzyć i rozpoznać nie wiem czy to nie bedzie głupi pomys ale myślałem aby wciepnąc to na Allegro te ogłoszenie tam tem mnustwo ludzi zagląda i wpisac w motocyklach że zagineła ale to jak wy tam uwarzaćie czym wiecej ludzi zobaczy ogłoszenie tym wieksze szanse,przekazałem moim znajomym i prosiłem aby też to wkleili do swoich NK jedynie co moge jeszcze pomuc to sie pomodlić za to aby sie pdnalazła i starac sie dac ci wiare ze bedzie dobrze bo to jest najważniejsze wiara i nadziej,wiem jak to bywa też nie raz uciekłem z domu jak byłem zakochany ale po jakims czasie wracałem,daj od czasu znac co i jak i czy sie pociecha znalazła pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid86 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 W poniedziałek dam kopie zdjęcia kierownikowi aby umieścił na bramie zakladu logstor w Zabrzu-Mikulczycach(tam robi dużo osób z Zabrza-Gliwic_Chorzowa)...Mam nadzieje że pomoge.Będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 bandit915 dawid86 serdeczne dzięki za pomoc sory że późno odpisuje brak było neta dalej się nie odnalazła nic nowego w tej sprawie się nie wydarzyło policja też nic nie działa więc sami z żoną szukamy na własną rękę ale na razie bez skutku mamy nadzieje że się odnajdzie jeżeli coś nowego się pojawi w tej sprawie to zaraz odpisze osobiście jak będę potrzebował pomocy to na pewno odezwę się do was i dzięki że można na was polegać w tych trudnych chwilach bo jest nam na prawdę ciężko pozdro MIKOŁAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bye Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Trzymam za Was kciuki w odnalezieniu córki ! Jeśli w jakikolwiek sposób będę mógł Wam pomóc to napewno będę próbował jak się da.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manka Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Zamiesciłam na forum HornetaPowodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutus333 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Poszło na kolejne forum. Wiadomo coś o córce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasiu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Na forum CB500 także poszło, trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolajmoto Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 Manka,swistak,brutus333,tasiu dziękuję za każdą pomoc dalej jest cisza nic nie wiadomo tak jak pisałem w poprzednim poście jak będę coś wiedział to zaraz napisze na forum pozdro MIKOŁAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts