Brum Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Wczoraj w nocy 18-19. 04. 2010 skradziono mojego wyjątkowego Kinga. Kto mnie znał to wie, że dla mnie to nie był skuter tylko prawie "Harley": wyjazdy Tychy - Hel - Tychy, zloty w czeskiej Vendryne, parady w Tychach... nie wyobrażam sobie by to miał być koniec - pomóżcie mi go odnaleźć co przy wielu charakterystycznych cechach nie będzie trudne. Załączam link do zdjęcia - jest tam też opis cech szczególnych i mój numer telefonu. Liczę na Was - Brum.list gończy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
. Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 te zotle elementy beda sie rzucac w oczy. skad ci go buchneli?bede sie rozgladac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajda Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 BRUM nic się nie martw bedziemy cię wozić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts