mototurysta Posted May 7 Share Posted May 7 Fajnie fajnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 17 Share Posted May 17 Połowa maja a za oknem 9 stopni. W unii nawet ocieplenie klimatu jest do dupy . Marudnik mi się włącza ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted May 17 Share Posted May 17 ALe niedziele ma być ładna. Ktoś gdzieś będzie się kręcił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 17 Share Posted May 17 Jak się pogoda poprawi to my się gdzieś pokręcimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted May 18 Share Posted May 18 w sobotę jest cos organizowane w Siemianowicach, a potem mozna gdzieś większą grupa pojechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted May 20 Share Posted May 20 To gdzie i o której sie zwołujemy? Chętnie sie pokręce choćby w kole komina w jakiejś zwartej grupie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted May 21 Share Posted May 21 23 godziny temu, elemeledudek napisał(a): To gdzie i o której sie zwołujemy? Chętnie sie pokręce choćby w kole komina w jakiejś zwartej grupie. trzeba było w piątek się odezwać. byliśmy na Skałce(Świętochłowice) potem, Kolonowskie, Lubliniec i rynek w Tarn.Gorach. Tak minęła sobota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 21 Share Posted May 21 Ja dopiero się zbieram . Wcześniej nie było czasu . Ciekawe czy tu są jakieś sowy , nietoperze i inne latające po ciemku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted May 22 Share Posted May 22 No faktycznie z tą sobota to zaspałem. Ja wieczorem czy nocą coś bym sie pokręcił po aglomeracji gdyby kiedyś była taka opcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian-victory Posted May 23 Share Posted May 23 Noce sa do spania i do przyjemności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian-victory Posted May 23 Share Posted May 23 1 minutę temu, Marian-victory napisał(a): Noce sa do spania i do przyjemności. Moj stary nik to victoryMP zmieniłem w pracy kompa i złe się zarejestrowałem (w domu mam stary nik) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted May 23 Share Posted May 23 10 godzin temu, Marian-victory napisał(a): Moj stary nik to victoryMP zmieniłem w pracy kompa i złe się zarejestrowałem (w domu mam stary nik) Ja się domyśliłem, że "Ty" i "Ty", to jedna osoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 24 Share Posted May 24 Marian nowy nick to do przywitalni 😁 Ja nie zaskoczyłem że piszesz z innego konta. Tylu nas się tu udziela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian-victory Posted May 24 Share Posted May 24 Taki ze mnie wspaniały komputerowiec. Do przywitalni ? no chyba tak ,smarkaty jestem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiZ75 Posted June 24 Share Posted June 24 No i forum "umarło" w pełni sezonu? A ja w czwartkowe popołudnie zrobiłem małą "orbitkę" i chociaż zarówno pogoda dopisała i trasa była widokowa; część dla mnie nowa, to po dzisiejszym spojrzeniu (dzisiaj musiałem zostać w domu) na mapę przejechanej trasy finalnie okazała się jakaś "w..ujowa* p.s. ta czerwona "struga" to S8 samochodem do garażu Nie planowałem; wyszło jak wyszło 😜 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts