Yossarian Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Witam jak w temacie, szukam lokum dla mojego maleństwa na terenie Zabrza, najlepiej w okolicy Zaborza. Sezon nadchodzi wielkimi krokami, a ja zostałem bez dachu nad moto , a na balkonie to raczej niewygodnie, no i to czwarte piętro PS. Temat można rozwinąć i zeby nie robić bajzlu niech wpisują sie szukający jakiegoś lokum i osoby, które mają do zaoferowania jakieś cztery kąty dla moto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finduredhel Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 WitamPOPIERAM!!! temat moznaby podkleic i skonczy sie problem z milionem tematow o garazu do wynajecia:)Sam dodam od siebie ze nadal stoja 3puste miejsca w garazu na terenie chronionym odgrodzonym w centrum katowic:) tak wiec jak ktos nie ma gdzie sprzeta przechowac to zapraszam a opowiem wszystko co i jak o garazu i jego lokalizacji;)Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domynik Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Wpisujcie sie tak samo jak w FSM assistancekazdy wpisuje sie alfabetycznie i kopiuje dalej... nie za duzy opis zeby nie ułatwic złodzieja robotyJastrzębie Zdrój miejsce na 3-4 motongi z tego dwa wolne 505773616 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finduredhel Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Jastrzębie Zdrój miejsce na 3-4 motongi z tego dwa wolne 505773616 Katowice-centrum 4sprzety wejda jeszcze3, teren odgrodzony chroniony przez agencje509429995/gg462281 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doppel Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 WitamCentrum Zabrza rejon ZUSu miejsce na 2 moto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neot Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Witam!!!Poszukuje miejsca na 2 motory w Zabrzu na terenie Zaborza!!! Najlepiej od zaraz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Doppel, jestem chętny na te dwa miejsca w garażu. Napisałem do Ciebie na PW ale nie wiem czy poszło bo mi net świruje. Czekam na informacje od Ciebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staniol_ Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Poszukuję miejsca na motocykl w garazu na terenie Mysłowic, najlepiej od zaraz. Jesli nie na długo to chociaż do czasu aż nie znajdę czegoś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy2 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Witam ,mam problem ,na" wczoraj" potrzebuje miejsca do przechowania dwóch moto na terenie Chorzowa ,jezeli ktos ma lub zna takie miejsce to prosze o kontakt ,pozdrawiam Obcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABIO Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Mam miejsce na motongi w moim garazu w Zabrzu okolice ul.SobieskiegoZainteresowani prosze o info Fabio 602-830-220 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolal Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 szukam miejsca - Piekary Śl. okolice oś. Wieczorka - nawet niekoniecznie garaż, kawałek spokojnego-zamykanego parkingu, magazynek, szopa, cokolwiek - pod blokiem mi słupki wywali i nie ma już do czego zapiąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sito Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Szukam miejsca dla 1 maszyny - Będzin - OS. Zamkowe - PILNE!508362904 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu-H Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Szukam miejsca na jeden motocykl w Katowicach, dzielnica Ligota - Panewniki (os. Kokociniec konkretnie). Moge zaplacic za pol roku z goryKontakt PW lub GG: 329634 (zawsze niewidoczny) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Szukam miejsca dla jednego motocykla w Rudzie Śląskiej (Ruda 1).Najlepiej gdyby bylo coś w okolicach Caritasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.s Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Gliwice, Toszecka, okolice osiedla Kopernika - szukam miejsca pod dachem dla jednego motocykla.Kontakt PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieso Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Witam,Mnie wiosna przyniosła eksmisję z miejsca gdzie cały zeszły rok garażowałem moto i zostałem na lodzie. Jeśli ktoś ma miejsce, nie koniecznie w garażu, może być nawet pod chmurką, w okolicach Czerwionki, to będe wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy2 Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 mam garaz w chorzowie na parkingu strzezonym.sa dwa miejsca wolne !!!!!!chetnych na miejsce pisac na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robson_b Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Witam, szukam miejsca w garażu dla jednego moto w Tychach najlepiej oś "Z". Odpowiedzi proszę na priv lub gg 1194648 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InFlame Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Witam! Ja poszukuje aktualnie miejsca na Moto w Gliwicach, lokalizacja gdzieś niedaleko ulicy Pszczyńskiej , Nowy świat ogólnie. gg: 1479373 lub privpozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berni80 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Witam Poszukuję miejsca na 1 moto w Tychach na osiedlu "F".Z góry dzięki za wszelkie info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gluseb Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Witam, szukam miejsca na moją Virago w okolicy Katowice, Kokociniec, Panewniki, ul. Krucza. Chetnie podłączę się pod czyjś garaż. Proszę o kontakt pod nr gg 10944953 lub tel. 505067308 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajdi Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Szukam jakiegoś lokum na moto w Rybniku, najchętniej wynająłbym garaż z kimś kto ma moto na dwóch tak, żeby koszty wynajmu były na 2 osoby, bo raczej nie stać mnie na wynajem garażu solo Interesuje mnie tylko pewna część Rybnika dlatego jeśli ktoś z Rybnika ma jakieś miejsce/propozycję to proszę o info z góry dziękuję.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annabongo Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Szukam garażu w Rudzie Śląskiej a konkretnie w Bykowinie, jak kto ma jakieś info prosze o kontakt. PILne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzi250 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 mam do zaoferowania garaz z ochrona wejdzie 7 sprzetow koszt miesieczny 160zl rozbijamy na 2 prad juz w czynszu Katowice bytkow-welnowiec 503-809-198 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzoziu Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 szukam garażu w Tychach najlepiej w pobliżu H !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts