Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Garażowanie *PRZYKLEJONY*

Yossarian

Recommended Posts

Witam jak w temacie, szukam lokum dla mojego maleństwa na terenie Zabrza, najlepiej w okolicy Zaborza. Sezon nadchodzi wielkimi krokami, a ja zostałem bez dachu nad moto , a na balkonie to raczej niewygodnie, no i to czwarte piętro PS. Temat można rozwinąć i zeby nie robić bajzlu niech wpisują sie szukający jakiegoś lokum i osoby, które mają do zaoferowania jakieś cztery kąty dla moto.

WitamPOPIERAM!!! temat moznaby podkleic i skonczy sie problem z milionem tematow o garazu do wynajecia:)Sam dodam od siebie ze nadal stoja 3puste miejsca w garazu na terenie chronionym odgrodzonym w centrum katowic:) tak wiec jak ktos nie ma gdzie sprzeta przechowac to zapraszam a opowiem wszystko co i jak o garazu i jego lokalizacji;)Pozdrawiam

szukam miejsca - Piekary Śl. okolice oś. Wieczorka - nawet niekoniecznie garaż, kawałek spokojnego-zamykanego parkingu, magazynek, szopa, cokolwiek - pod blokiem mi słupki wywali i nie ma już do czego zapiąć

• 2 weeks later...

Witam,Mnie wiosna przyniosła eksmisję z miejsca gdzie cały zeszły rok garażowałem moto i zostałem na lodzie. Jeśli ktoś ma miejsce, nie koniecznie w garażu, może być nawet pod chmurką, w okolicach Czerwionki, to będe wdzięczny.

Szukam jakiegoś lokum na moto w Rybniku, najchętniej wynająłbym garaż z kimś kto ma moto na dwóch tak, żeby koszty wynajmu były na 2 osoby, bo raczej nie stać mnie na wynajem garażu solo Interesuje mnie tylko pewna część Rybnika dlatego jeśli ktoś z Rybnika ma jakieś miejsce/propozycję to proszę o info z góry dziękuję.Pozdrawiam

• 5 weeks later...