Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Search the Community

Showing results for tags 'problem z odpaleniem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Główne
    • Witamy !
    • Ogólne
    • Przejażdżki
    • Podróże
    • Zloty, imprezy motocyklowe
    • Problemy techniczne
    • Zakup motocykla
    • Szukam pomocy...
    • "Friendly and unfriendly"
    • Ubiór, akcesoria, kamery, nawigacje, itp - opinie użytkowników
    • Bezpieczny Motocyklista
    • Niebezpieczne drogi śląska
    • Ku Przestrodze
    • Odzyskanie odszkodowania
    • Skradziono!
    • Prawo Jazdy
    • Sport
    • Skutery, motorowery
    • Motocykle 125 cm3
  • Inne
    • O Stronie i Forum
    • Działalność forum
    • Off-Topic
    • FUN-JOKE-ETC
    • Motocyklistki Śląsk
    • Archiwum
    • Śmietnik
    • Fora firm
  • Giełda
    • Sprzedam Motocykl
    • Kupię Motocykl
    • Akcesoria, ubiór, części.
    • Nowe nabytki
    • Giełda
  • Moderatornia

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


GG


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


From:


Interests

Found 1 result

  1. Witam wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem speeda. Moto po prostu masakryczne Jestem zadowolony z zakupu ale od tygodnia mam problem z odpaleniem. Zmieniłem sobie tłumik który dostałem do moto( bez miejsca na sondę). Mimo to pojechałem na jazdę próbną no ale okazał się za głośny i go nie chcę. Po tej czynności chciałem umyć filtr KN. Więc zdjąłem zbiornik odkręciłem śruby z airboxu itd. wysuszony założyłem z powrotem. chciałem odpalić na tym sportowym tłumiku i zapalił lecz bardzo nierówno pracował po dodaniu gazu zgasł tak jeszcze ze 2 razy. Od tamtego momentu nie mogę go uruchomić. ;/ Pompka paliwa działa,czujnik przechyłu ok, iskra na świecy jest choć już zamówiłem nowe świece bo nie wiem kiedy były wymieniane. (może to świece?) Ogólnie zauważyłem że po długim kręceniu świece są suche. Może coś z wtryskami?? Miał ktoś podobny problem?? Proszę o jakieś porady Daniel
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.