Jump to content

pieron2007

Użytkownicy
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

pieron2007 last won the day on May 31 2017

pieron2007 had the most liked content!

Community Reputation

11 Dobra

About pieron2007

  • Rank
    Podglądacz

Profile Information

  • Płeć
    Mężczyzna
  • From:
    Ruda Śląska

Recent Profile Visitors

782 profile views
  1. Vin: JS1CH124100100874 OC do 12.IV.2021r. Przeglad.: kwiecień 2021.
  2. Witam, Sprzedam Suzuki Bandit o pojemności 1250cm z 2007 roku o przebiegu 58500km. Ostatnio zrobione: opony, łańcuch, olej, płyn chłodniczy ( 3 tys. temu.), hamulce z 500km temu. Serwisowany na bieżąco. Użytkowany weekendowi na przejażdżki. Jak wiadomo super motor, bardzo dobrze się prowadzi. Dodatkowo podgrzewane manetki bardzo dobrze się sprawdzają...oraz trzy kufry. Motor do obejrzenia w Rudzie Śląskiej na Mrówczej Górce. Cena do uzgodnienia. 12700zł Telntaktowy 660 189 666. Jeśli nie odbieram to oddzwonię (praca w nocy).
  3. Może i tak, ale ludzie są teraz tak roszczeniowi, że hoho... Ja z pomocy Tomka korzystałem na pewno, wszystko mam pochytane, jestem zadowolony i tyle.... A czy Tomek ma strone itd to jego sprawa, nie moja. Natomiast wszyscy wiemy jak spore są kolejki w senonie i jaki jest czas oczekiwania.... to tyle. pozdrawiam i mimo wszystko życzę miłego dnia, choć mgła nie odchodzi :D
  4. Możesz swoje wypociny odwrócić też w drugą stronę.... Nie ma go tu bo nie potrzebuje reklamy...a kolega ode mnie otrzymał informacje i tyle...
  5. Tak, zajmuje się, obecnie jest na urlopie.
  6. Dodam tylko, że akusia naładowałem i wogole nie odpala.... Co może być przyczyną?
  7. Może ja się przyłącze do tematu. Mój w kwietniu odpalał normalnie. Po przeglądzie wyjąłem akusia by zrobić przegląd mojej połowie. Pojeździłem nim trochę i ponownie przełożyłem akusia do bandziora. Niestety odpala ale po chwili gaśnie.... Normalnie wchodzi na obroty ale to maks 5 sekund i gaśnie. Nie mam pobliski elektryka więc może ktoś mi podpowie co to może być? Miłego po weekendzie
  8. Zmieniłem regulator i działa. Ładowanie jest 13.8. Mimo że na tych obwodach było 10.8
  9. Ja też się podepnę. 2 lata temu padł regulator. Teraz pewnie też... Tylko jak zmierzylem prąd z alternator po pokazuje tylko 10v na wszystkich. Czy to alternator?
  10. To co ty mówisz o zajeżdżanie może właśnie wtedy patrzył w prawo na tego idiotę. A z filmu wynika, że ciężarówka nie brała udziału w wypadku.... Dalej nie będę komentował....
  11. Jeżdżę dużym i powiem Wam, że z prawej to mało co widać. Jedynie co widzę z filmiku to kierownik moto prowokuje na całego. Ciężarówka to nie osobówka. Tam tyle martwych punktów a przecie, kierowca patrzy zakrętów a nie czy idiota jakiś pójdzie mu pod koła naczepy.
  12. Byłem w Tatrze dawno temu, a obenie nie mogłem...
  13. I jak tam po muzeum Tatra. Ja tam byłem i nie mogłem bo byłem w Olkuszu na weekend.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.